2777
2789
عنوان

مراسم عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 8189 بازدید | 113 پست
حرفاي بد بايد برگرده به كسي كه اون حرفو زده. شما هر كاري هم بكني يه عده هستن كه زهر كنن.

اره والا یکی مثله جاری بزرگه من روهمه یه ایرادی میزاره بجز اونک خودش پیشنهادداده😅😅😅😅

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙

من خودم  وشوهرم موقع  عقد وعروسي دانشجو بوديم و شوهرم تازه كار پيدا كرده بود. براي ارايشگاه .وقتي رفتم اصلا نگفتم عروسم گفتم يه جا ميخوام برم كه جاريام هستن ميخوام از اونا خوشگل تر بشم . خدايي ارايشم هم خوب دراومد لباسم رو هم  اومدم تو خونه پوشيدم اينطوري خرج ارايشگاهم خيلي كمتر دراومد. اين ارايشگاها بعضيا جوري حساب مي كنن ادم فكر مي كنه ميخوان عمل زيبايي كنن. يا خنچه رو خواهر شوهرام چيدن خيلي هم راحت و خوشگل شد با چن تا سبد و يه كم رنگ و اين چيزا. به هر حال خرج اون مهموني هر چقدر كه دربياد نهايتا از جيب عروس و دوماد رفته درست نيست يه مهموني بريز بپاش بگيري كه تا چند سال قسطشو بدي فقط براي اين كه دهن مردم بسته بشه.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفاي بد بايد برگرده به كسي كه اون حرفو زده. شما هر كاري هم بكني يه عده هستن كه زهر كنن.

این که اره همیشه حرف هست همیشم یکی هست قهر کنه نیاد 

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
بله هرجای ایران رسم خودشوداره همه مثله هم نیستن کسی نمیتونه چیزی بگه بالاخره هرکی یه رسمی داره بعضیا ...

سختیش همنه

اره معمولااینطوریه امامن۹تابرادرشوهردارم بایه خواهرشوهر

مااااشالااا من خودم که تکم نامزدمم 1 خواهر داره

[QUOTE=50280183]سرویس طلا از طرف خانواده پسره حلقه و ساعت دختر رو هم خانواده پسر میخرن حلقه و ساعت پ ...

:)))) دستش درد نکنه

من خودم  وشوهرم موقع  عقد وعروسي دانشجو بوديم و شوهرم تازه كار پيدا كرده بود. براي ارايشگا ...

اره رفتم ارایشگاه پرسیدم هنوز مغزم سوت میکشه

این که اره همیشه حرف هست همیشم یکی هست قهر کنه نیاد 

خداييش عقد من خيلي خوب شد چون تعدادمهمونا كنترل شده بود و اين كه  براي كاراي عقد از كسي كمك نگرفتيم اين شد كه زياد فرصت نكردن حرف و حديث دربيارن.ولي عقد خواهرم كه مفصل تر بود واقعا اذيت شديم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خداييش عقد من خيلي خوب شد چون تعدادمهمونا كنترل شده بود و اين كه  براي كاراي عقد از كسي كمك نگر ...

والا من نامزدیم تو خونه بود خودمونیم بود بازم داستان داشتیممممم

مااااشالااا من خودم که تکم نامزدمم 1 خواهر داره

خوشبحالت ماک همه حسودیه همومیکنن ازهمه بدترخواهرشوهرم اصلاقیافش عوض میشه یکیمون چیزجدیدمیخره مادرشوهرمم توتیکه انداختن استاده منم ک کم نمیارم خوشبختانه نزدیکم نیستن ولی از دور زهرخودشونومیریزن

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
کادو هم 5 هزارتومن پول جاری هام که هیچی  فقط خونواده خودم النگو و زنجیر طلا و سکه دادن

خیلیمممم عالی :))

من حالا نگران خانواده خودمم

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز