2789
عنوان

مراسم عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 8189 بازدید | 113 پست

ما تومراسم عقد فقط نزديكا رو دعوت مي كنيم مثل عمه وخاله اكثرا هم بزرگترا به اضافه بچه هايي كه هنوز تو خونه شونن و ازدواج نكردن. براي اين كه زياد شلوغ نشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم والا ادم میپرسه هم یچیزای عجیییییبی میشنوه یهو تهران

خب باید هم روانجام بدین دیگه ک بعداحرف پشته سرتون نباشه الان ببین چقد تفاوت داره رسمهامهم رسمه خودتونه بپرسیدازبزرگترتون بهتره

❤الهی به امیدتو❤       👦تیکریکسالگیه پسرمه👦مامان قربونه چشای آبیت بشه عشقم😙
ما حنابندون هم تالار میگیریم  بله برون فقط درجه یک هست  بقیش اکثرا تا ۳۰۰ تا مهمون داریم ...

ما کلا کمیم زیاد نیستیم فامیل خودم

حنابندونم ندیدم تالا نمیدونم اصن

روز های آینده قطعا بهترین روز ها هستند  
مرسی عزیزمممم  مراسم داریم همون روز

ایشالا بسلامتی. خوشبخت بشید.

در مورد کادو، قانون خاصی وجود نداره.

خیلی از خانواده ها، همون سرویس طلایی رو که میخرن برای خرید عروسی، پدر و مادر داماد هدیه میدن.....ولی بعضیا هم جدا کادو میگیرن مخصوصا اگر داماد خودش خرید کرده باشه....

خواهر و برادرا هم هر کسی در توان خودش....زیرلفظی هم که مادر شوهر زحمتشو میکشه و‌حالا میتونه سکه یا طلا باشه.....

پدر عروس معمولا ساعت میده، مادر عروس هم طلا میده....

ایشالا خوشبخت و عاقبت بخیر باشید

ما حنابندون هم تالار میگیریم  بله برون فقط درجه یک هست  بقیش اکثرا تا ۳۰۰ تا مهمون داریم ...

ن ماحنابندان روهم خونه میگیریم فقط عروسی تالاره یاباغه

هههههههه باحال گفتی ولی بعضیاحرفای بدی میزنن بهتربایکی ک رسماشونوبلده مشورت کنن اینطوری بهتره چون ال ...

حرفاي بد بايد برگرده به كسي كه اون حرفو زده. شما هر كاري هم بكني يه عده هستن كه زهر كنن.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
هههههههه باحال گفتی ولی بعضیاحرفای بدی میزنن بهتربایکی ک رسماشونوبلده مشورت کنن اینطوری بهتره چون ال ...

اخه رسم خاص انچنانی نداریم

اره موافقم  چون رسما با هم فرق داره  مثلا من فامیل زندایی رسم سرویس و اینا ندارن

بله هرجای ایران رسم خودشوداره همه مثله هم نیستن کسی نمیتونه چیزی بگه بالاخره هرکی یه رسمی داره بعضیاخیلی بدن مسخره میکنن وقتی عروس غریبه میارن ورسمشون چیز دیگس

ما تومراسم عقد فقط نزديكا رو دعوت مي كنيم مثل عمه وخاله اكثرا هم بزرگترا به اضافه بچه هايي كه هنوز ت ...

مام قرار بود اینجوری باشه یهو ترکییییید دیگه:)))

اره موافقم  چون رسما با هم فرق داره  مثلا من فامیل زندایی رسم سرویس و اینا ندارن

والا ما کلا ازدواج کم داریم واسه همین کسی خیلی چیزی بلد نیست هرچه به نفع باشه همون ومیگه

[QUOTE=50280183]سرویس طلا از طرف خانواده پسره حلقه و ساعت دختر رو هم خانواده پسر میخرن حلقه و ساعت پسر رو هم خانوا ...[/QUO

مادرشوهر من به جای زیرلفظی به من حلقه داد...خخخخخخخخخخخ

بعد از 6تا عروس گرفتن میگفت زیرلفظی چیه

ایشالا بسلامتی. خوشبخت بشید. در مورد کادو، قانون خاصی وجود نداره. خیلی از خانواده ها، همون سرویس ط ...

ممنونم عزیز دلم لطف کردی