khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5648 عنوان هعیییی 💔 207 بازدید | 26 پست تاپیک حالم بده رو ببینید خیلی حالم بده از ظهری شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸 1403/10/29 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
angelkiss عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 7286 ترم اول اصلااا مهم نیست نگران نباش برای ترم دوم بخون قبول دارم آمادگی واقعا درس چرتیه
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5648 ترم اول اصلااا مهم نیست نگران نباش برای ترم دوم بخون قبول دارم آمادگی واقعا درس چرتیه خوب ترم دومه الان خواهر اینم توی دفتر کلاسی ترم دوم رفت شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5648 ترم اول اصلااا مهم نیست نگران نباش برای ترم دوم بخون قبول دارم آمادگی واقعا درس چرتیه معدل کل پایین میاد خاک به سرم خدا وکیل کلی گریه کردم سرم درده هنوز یا اینکه خوابیدم خسته شدم شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
angelkiss عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 7286 خوب ترم دومه الان خواهر اینم توی دفتر کلاسی ترم دوم رفت اشکال ندارع حالا یه نمره به جاش از امشب عمقی تر درس بخون ببین بیای دبیرستان اینا اصلا برات مهم نیست من که شبانه روز درس خوندم فک کنم همرو افتادم 🤦🏻♀️😭
angelkiss عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 7286 معدل کل پایین میاد خاک به سرم خدا وکیل کلی گریه کردم سرم درده هنوز یا اینکه خوابیدم خسته شدم اشکال ندارع به جاش دفعه بعدی جواب بده بگو اینو برام جای اون تاثیر بده
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5648 اشکال ندارع حالا یه نمره به جاش از امشب عمقی تر درس بخون ببین بیای دبیرستان اینا اصلا برات مهم نیست ... دوشنبه با همین معلم کارو فناوری داریم امروزم درس جدید داد بنظرت بخونم بگم ازم بپرسه صفرمو برداره شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5648 اشکال ندارع به جاش دفعه بعدی جواب بده بگو اینو برام جای اون تاثیر بده 🥲کاش لاعقل میرفتم که بپرسه یه چیزی جواب میدادم ولی ترسیدم شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
angelkiss عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 7286 دوشنبه با همین معلم کارو فناوری داریم امروزم درس جدید داد بنظرت بخونم بگم ازم بپرسه صفرمو برداره آره عزیزم چرا که نه اونم حتما قبول میکنه چه رشته ای میخوای بری ؟ببین یکدونه نمره رو تاثیر نمیدن اگه بقیه خوب باشه نگران نباش
angelkiss عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 7286 🥲کاش لاعقل میرفتم که بپرسه یه چیزی جواب میدادم ولی ترسیدم آره ببین همیشه وقتی معلما میخوام بپرسم برو حتی اگه بلد نیستی چون اگه نری میگن فلانی نخونده تلاش نکرده ولی وقتی بری جواب ندی میگن استرس گرفته و ...
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5648 آره عزیزم چرا که نه اونم حتما قبول میکنه چه رشته ای میخوای بری ؟ببین یکدونه نمره رو تاثیر نمیدن اگه ... از من زیاد نپرسیده یه بار ترم اول بود الانم که این من میخوام انسانی و تجربی بیارم مخصوصا انسانی شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
angelkiss عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 7286 از من زیاد نپرسیده یه بار ترم اول بود الانم که این من میخوام انسانی و تجربی بیارم مخصوصا انسانی ایشالا میاری نگران نباش
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5648 آره ببین همیشه وقتی معلما میخوام بپرسم برو حتی اگه بلد نیستی چون اگه نری میگن فلانی نخونده تلاش نکر ... از صبح کتاب دستم بود ولی وقتی دیدم چیا میپرسه ترسیدم شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
angelkiss عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 7286 از صبح کتاب دستم بود ولی وقتی دیدم چیا میپرسه ترسیدم میدونم چی میگی