سلام.عزیزم برا چی زبونم لال سقطش کنی.معمولا اونایی که این طوری سقط میکنن بعدش نازا میشن و اضطراب و به هم ریختگی روح و روانت بعد از سقط صد برابر میشه.نگهش دار هدیه ی خدارو ناشکری نکن با هم بزرگمیشن سخته ولی فوق العده لذت بخشه.
هرگز به فکر سقط نباش. خدای ناخواسته که از حروم باردار نشدی. اینم مثل اون کوچولوی ۴ ماهه بچته. زبونم ...
بچه اولم نارس بدنیا اومده چشماش مشکل داشت عمل کرده بیضه هاش اب داده هزارتا سختی کشیدم هروز باهاش دکترم شاید یه ماه داده خوب میشه اصلا خرج این بزور دارم میدم .واقعا هیچ وقت نمبخوام بچه هیچ وقت
اقااااااااا، تو رو جوننننن هرکی دوست دارین چ خبره هی میگید مگه حروم زادس، مگه حروم زادس، این چه حرف زشتیه، کاری به اسی ندارم ولی وقتی بی فکر یه چیزی میگید که زشته یه ذره دربارش فکر کنید، وقت یه بچه ای که به ظاهر شما میگید حروم زاده، به وجود میاد باید بدونید اون روح خدارو داره، مگه نگفته به انسان از روح خودش دمیده، پس اون وجود و اون بچه حرمت داره، روح خدارو داره، ملاحظه کنید لطفا.!
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!