2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

شرایطش پیدا میشه بچتون هم تکفرزند نمیشه دیگه چی میخوای؟

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اصلا بچه تو‌نکش خواهر تورو خدا اینو گوش کن 

اینو خانومی بود بچه اولش حدودا ۶ ماهه بود که دومی رو باردار شد خیییلی ناراحت بود هر چی دکتر بهش‌گفت اینکارو نکن از خدا کمک بخواه  گوش نکرد و رفت بچه رو سقط کرد حدود ۸ ماه بعد بچه ی اولش از تراس‌میفته پایین و میمیره و دیگه بچه دار نمیشه حالا دیگه همون یه دونه رو‌نداره داغووون شد داغوووون 

اکثر افرادی که کشتن  بچه رو آه بچه زندگیشون رو‌داغون کرده 

به خدا اون قدرا هم سخت نیست که فکر میکنی 

عزیزم من نمیخوام نصیحت کنم فقط میخوام بگم به حکمت خدا دل بسپار 

میدونم الان خیلی مشوشی 

انشالله بلا همیشه دور باشه ازتون ولی آیا تضمینی هست که اگه ابن جنین رو سقط کنی خدا بچه ی چهارماهتو ازت نگیره و دیگه هم بهت بچه نده یا بچه ی چهارماهت همیشه سلامت و سالن باشه ؟

به همه ی جوانب فکر کن گلم 

بچه اولم نارس بدنیا اومده چشماش مشکل داشت عمل کرده بیضه هاش اب داده هزارتا سختی کشیدم هروز باهاش دکت ...

شاید خدا این بچه رو بهت هدیه داده که مرهم دردات بشه 

شاید این بچه قراره در آینده شما و برادرش رو از سختی نجات بده

واقعا آدم تو حکمت خدا میمونه من ۱۸ سال چشم انتظارم اونوقت به کسی که شرایطش نداره میده

عزیزم نمیخوام نصیحتت کنم ولی واقعا اگه همه جوانب رو بررسی کردیم نمیخوای زیر نظر پزشک اینکارو کن که رحمت آسیب نبینه