2777
2789
عنوان

سونو ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 58 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اخه شرمنده میگم اما دارم ب سقطم فک میکنم میترسم تااون موقع دیرشه،😔😔😔

وای خدانکنه . دلت میاد ؟؟؟

فقط دعا کن سالم باشن . جنسیتشون که هنوز قطعی هم نیست . انشالا همون باشه که دلت میخواد .

وای خدانکنه . دلت میاد ؟؟؟فقط دعا کن سالم باشن . جنسیتشون که هنوز قطعی هم نیست . انشالا همون باشه که ...

خییییلی برام سخته اتفاقاامروز موقع سونو یکی از قلو ک جلوبوداول دیده شد یهو دستشو اورد بالا ۵تاانگشتشم معلوم بودانگار داره دس تکون میده ناخداگاه براش دس تکون دادم نمیدونم خداخودش بهترمیدونه ولی ن بخاطرجنسیتش بخاطراینکه توان بزرگ کردن سه تادخترو ندارم تواین زمونه میترسم دلهره میگیرم وقتی بهش حتیفکرمیکنم

خییییلی برام سخته اتفاقاامروز موقع سونو یکی از قلو ک جلوبوداول دیده شد یهو دستشو اورد بالا ۵تاانگشتش ...

جامعه که جوریه بزرگ کردن بچه چه دختر چه پسر سخته . ولی وقتی خدا بهت داده یعنی قدرتش رو در تو دیده . 

خییییلی برام سخته اتفاقاامروز موقع سونو یکی از قلو ک جلوبوداول دیده شد یهو دستشو اورد بالا ۵تاانگشتش ...

نوه دایی من دوتا دختر داش سومی رو حامله بود رفت سونو گفتن دختره دیگه شوهرش سونو نبردش روستا زندگی میکردن موند تا زایمان کرد دیدن پسره ان شاءالله که برای شما هم سالم باشه هم پسر باشن

نوه دایی من دوتا دختر داش سومی رو حامله بود رفت سونو گفتن دختره دیگه شوهرش سونو نبردش روستا زندگی می ...

ممنون عزیزم انشالا همینطوری بشه وبیام همینجا خبرشو بدم برام دعاکن لطفا