2777
2789
عنوان

سونو ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 58 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم سیزده هفته وپنج روز رفتم گف احتمالاهردوشدختره ایندفه جای خیلی خوب رفتم

به سلامتی ان شاءالله 

خواست خدا بوده دنیا میگذره اعمال ما باقی می مونه خواهش میکنم فکر اشتباهی نکن هر کی هرچی گفت ان شاءالله یه روز تقاصش رو پس میده اخرت خودت رو یه موقع به خاطر حرف دیگران خراب نکن ان شاءالله که بچه هات مایه سرفرازیت میشن 

به سلامتی ان شاءالله خواست خدا بوده دنیا میگذره اعمال ما باقی می مونه خواهش میکنم فکر اشتباهی نکن هر ...

ممنون عزیزم حرف مردم مهم نیس اصلادلم برای شوهرم میسوزه خیلی دلش پسرمیخاس انشالاک خیره 

جفتش دختربود،😐

آخی . خدا برات حفظشون کنه . ببین خدا حتما صلاحت رو در این دیده بهت دختر بده . فقط شکر کن و دعا کن به سلامتی به دنیا بیان .

بچه دختر و پسرش فرقی نمیکنه ، جوری تربیتشون کن بزرگ شدن بهشون افتخار کنی . بشن عصای دستت . 

آخی . خدا برات حفظشون کنه . ببین خدا حتما صلاحت رو در این دیده بهت دختر بده . فقط شکر کن و دعا کن به ...

ممنون عزیزم اره واقعاجزمصلحت چیزدیگه ای نمیتونه باشه چون تمام تلاشمونوکردیم مشگلی نبود ونتیجه این شدحتماقسمت اینه.برای خودم فرقی نداره فقط دوس داشتم شوهرمم ک دوس داشت پسرداشته باشه ب ارزوش میرسید حالادیگ واقعاحتی ب بارداری بعدیم نمیشه فک کرد

عزیزم چیشد انتی رفتی بعدش دیگه انومالی نرفتی ؟انتی قطعی نیستا؟دوستم بهش گفتن دختر ولی بعدش پسر شد انومالی چون قطعی نیس ایشالاخدابزرگه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

انومالی ام گف دختره جفتشون دیگه قسمت خداهرچی باشه همون میشه

مبارکت باشه سلامت باشن عزیزم 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!