2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 29 پست
باشه عزی م مرسی خیلی میترسم بعد این نمرات هفتم برا ترم اوله ترم دوم بیست شدم نمی‌دونم نوبت دوم مهمه ...

ن فک نکنم نوبت ۲ مهم باشه بازم مطمئنم نیستم

راستی هم سنیمااا😀

منم نهمم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید چه سالی رفتن و اینکه الف شدن یا ب

همین امسال رفت الف یا ب بود نمی دونم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
ن فک نکنم نوبت ۲ مهم باشه بازم مطمئنم نیستمراستی هم سنیمااا😀منم نهمم

ولی راس میگی من خیلی استرس دارم برا تجربی واقعا ریاضی هفتم سر یه سوال مسخره ۱۸ شدم باید دق بخورم

ولی راس میگی من خیلی استرس دارم برا تجربی واقعا ریاضی هفتم سر یه سوال مسخره ۱۸ شدم باید دق بخورم

منم گاهی پیش میاد بی دقتی کنیم مثلا شیمی رو وااای ببینی چ بی دقتیایی میکنم

خداروشک نیاز نیس بخونم ششم قبول شدم امیدوارم شما هم به مراد دل برسی در ضمن اینکه خیلی پایین ترونش از شما قبول شدن 

آروم باش تو میتونی دختر❤❤

منم گاهی پیش میاد بی دقتی کنیم مثلا شیمی رو وااای ببینی چ بی دقتیایی میکنمخداروشک نیاز نیس بخونم ششم ...

ممنون عزیز دلم من یه سوال مسخره رو جا انداخته بودم البته کلاس هفتم واقعا هنوزم یادش میفتم حالم بد میشه

ممنون عزیز دلم من یه سوال مسخره رو جا انداخته بودم البته کلاس هفتم واقعا هنوزم یادش میفتم حالم بد می ...

خیلی حس بدیه اون روز پیاده میومدم خونه به زمین و زمان تو جاده فحش میدادم اصن خیلی اعصابم خط خطی بود امتحان شیمی امسالم بود نمرش زیاد نبود ولی خیلی کفری شدم

خیلی حس بدیه اون روز پیاده میومدم خونه به زمین و زمان تو جاده فحش میدادم اصن خیلی اعصابم خط خطی بود ...

اوف آره کی تموم میشه بریم دبیرستان دیگه حداقل سر ۲۵/ دق نمی‌خوریم حداقل

اوف آره کی تموم میشه بریم دبیرستان دیگه حداقل سر ۲۵/ دق نمی‌خوریم حداقل

نههه

دبیرستان چون نهاییه من از مدرسه کناریمون پرسیدم میگفت ۲۵ صدم نمیدن ۱۹/۷۵ بشی همونو میذارن خیلی بده

نهههدبیرستان چون نهاییه من از مدرسه کناریمون پرسیدم میگفت ۲۵ صدم نمیدن ۱۹/۷۵ بشی همونو میذارن خیلی ب ...

آخه ۱۹ هم بشی قبوله مدرسه ماهم همینه حتی همونم به ما نمیدن