2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین 😔

152 بازدید | 29 پست

بچه ها من نهمم ونمرات علوم و ریاضی هفتم ریاضی۱۸/۲۵ و علوم۱۸ 

هشتم ریاضی ۲۰ و علوم ۲۰ معدل بیست و نهم هم معدل ۲۰ و علوم و ریاضی ۲۰ آیا تجربی میارم دارم دق میکنم بچه ها برای تجربی خردادو درنظر میگیرن یا نوبت اول یا معدل سالانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دیگه ۲۰ گرفتی میاری

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

یکی از شهرستان های کرمان

آره بابا 

فک کنم ۵۰ ۵۰ه دیگه نه؟ 

واسه آزمونت خیلی بخون شهرتونم اونقدر شهری نیست که رقابت توش خیلی بخواد زیاد باشه مشهد تهران تبریز اینا سخته ولی شما بخوای میتونی

ایشالله میترکونی 😍

آره بابا فک کنم ۵۰ ۵۰ه دیگه نه؟ واسه آزمونت خیلی بخون شهرتونم اونقدر شهری نیست که رقابت توش خیلی بخو ...

باشه عزی م مرسی خیلی میترسم بعد این نمرات هفتم برا ترم اوله ترم دوم بیست شدم نمی‌دونم نوبت دوم مهمه اول

معلومه که میاری 

دختر خواهر شوهر من نمره علوم و ریاضیش ۱۶ بود رفت تجربی 

تو برگه هدایت تحصیلیش دیدم نوشته بود نمره ی ریاضی و علوم  بالای ۱۴ باشه می‌تونه بره تجربی 

برای انسانی هم عربی بالای ۱۴ باشه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔