هیلاچینو مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 241 عنوان پلی کیستیک 68 بازدید | 9 پست من ۱۶ سالمه و از ۱۴ سالگی فهمیدم تنبلی تخمدان دارم قرص اینا مصرف کردم ولی تا قرصا تموم میشن دیگه پریود نمیشم الانم دارم تغییر سبک زندگی میدم خواستم ببینم کسی تجربه ای مشابه به من داشته؟چیا بیشتر به بهبودش کمک میکنه؟ 𝘲𝘶𝘪𝘦𝘯 𝘯𝘰 𝘢𝘳𝘳𝘪𝘦𝘴𝘨𝘢 𝘯𝘰 𝘨𝘢𝘯𝘢 1403/10/29 | 16:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ftmhjavani عضویت: 1403/09/04 تعداد پست: 1943 منماصلا درمان قطعی نداره . بعد قطع داروها دوباره برمیگرده😐کلا ب سبک زندگی خیلی ربط داره مخصوصن خواب درست
باقالی_پلو_با_گردن عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 2732 مثل منی، متاسفانه تا آخر عمر باید دارو مصرف کنی و تغییر سبک بدی، وزنتو پایین نگه دار، قند و کربوهیدرات رو تا میتونی کم کن منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن
هیلاچینو مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 241 منماصلا درمان قطعی نداره . بعد قطع داروها دوباره برمیگرده😐کلا ب سبک زندگی خیلی ربط داره مخصوصن خواب ... دقیقا 𝘲𝘶𝘪𝘦𝘯 𝘯𝘰 𝘢𝘳𝘳𝘪𝘦𝘴𝘨𝘢 𝘯𝘰 𝘨𝘢𝘯𝘢
nargessssi عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3439 ۱۴ سالگی خیلی زوده برای تشخیص تنبلی تخمدانتا ۱۸ سالگی ممکنه پریود نامرتب باشه تا کامل تکامل پیدا کنهولی با این حال ورزش و پیاده روی خیلی موثرهقند و شیرینی و فست فود حذفویتامین دی امگا۳
هیلاچینو مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 241 مثل منی، متاسفانه تا آخر عمر باید دارو مصرف کنی و تغییر سبک بدی، وزنتو پایین نگه دار، قند و کربوهیدر ... وزنم اینا اصلا بالا نیست قدم ۱۶۰ وزنم ۴۸ اره یکی دوهفتس خدا بخواد دارم کنار میزارمشون 𝘲𝘶𝘪𝘦𝘯 𝘯𝘰 𝘢𝘳𝘳𝘪𝘦𝘴𝘨𝘢 𝘯𝘰 𝘨𝘢𝘯𝘢
هیلاچینو مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 241 ۱۴ سالگی خیلی زوده برای تشخیص تنبلی تخمدانتا ۱۸ سالگی ممکنه پریود نامرتب باشه تا کامل تکامل پیدا کنه ... اخه من اصلا پریود نمیشم انگار ۶ ماه یبار شایدمرسیی 𝘲𝘶𝘪𝘦𝘯 𝘯𝘰 𝘢𝘳𝘳𝘪𝘦𝘴𝘨𝘢 𝘯𝘰 𝘨𝘢𝘯𝘢
nargessssi عضویت: 1400/07/05 تعداد پست: 3439 اخه من اصلا پریود نمیشم انگار ۶ ماه یبار شایدمرسیی تغذیه چجوریه؟ فعالیت داری؟همیشه این طوری بوده اینقدر تاخییر؟استرس داری؟
هیلاچینو مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 241 تغذیه چجوریه؟ فعالیت داری؟همیشه این طوری بوده اینقدر تاخییر؟استرس داری؟ تغذیم نرماله یعنی ماهی و پروتئین اینا هست توشاره از اولم همینجوری بودمفعالیتم یوگا کار میکنماسترسمم قبلا خیلی زیاد بود بخاطر درس و اینا جدیدا خیلی دارم کنترلش میکنم 𝘲𝘶𝘪𝘦𝘯 𝘯𝘰 𝘢𝘳𝘳𝘪𝘦𝘴𝘨𝘢 𝘯𝘰 𝘨𝘢𝘯𝘢