2777
2789
عنوان

بچها کیا سریال ایرانی پدر رو دیدن

245 بازدید | 20 پست

وااای چرا اینطوریه 

مراسم عقدشع بعد هی نشون میده حامد مردههه خیلی حالم خراب شده یکی ک تا اخر دیده بگه واقعا حامد میمیره یا پیداش میشه 

چ فیلم مسخره ایییییی بعد از سالها فیلم ایرانی دیدم تف تو کارگردان اگر حامد بمیره وای 😭😭😭😭

میمیره بابا

فیلمای ایرانی مفت نمی ارزن

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرجا دیدی کارگردان حامد عنقاست ، سریع فیلم رو قطعش کن.

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

اماقسمت اخرش یه نفرزنگ زدبه زنش..انگارصدای حامدبود..انگارقراربود دنباله دارباشه که خانوم پارسامهاجرت ...

اره

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

اماقسمت اخرش یه نفرزنگ زدبه زنش..انگارصدای حامدبود..انگارقراربود دنباله دارباشه که خانوم پارسامهاجرت ...

اره دقیقااا 

تف تو روحش نموند حداقل ما بفهمیم ادامش چی شد 

آخرِ داستان باز موند 

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید