2821
2789
عنوان

😭😭😭سرترالین

371 بازدید | 32 پست

خدایا جونمو بگیر،مردم از نگرانی و ترس 

من دو بار سابقه ترک یهویی و خودسرانه قرص سرترالین دارم 

دفعه آخر بعد چهار سال و هفت ماه ،اواخر شهریور گذاشتم کنار 

یک ماه اول حالم به شدت خوب بود ،بعد خودم ی اشتباهی مرتکب شدم بخاطرش مضطرب و افسرده شدم چون فکرای وسواسی میامد تو ذهنم و می گفت ؛تو مقصری چرا اینکارو کردی ...

خلاصه بعد از چند روز ناراحتی و ...شروع کردم تو گوگل و اینستا وتلگرام بدنبال عوارض ترک دارو 

با خوندنش حالم بد میشد 

ولی ضربه آخر رو جایی به خودم زدم که ،زیر یک پست تو اینستا راجب سرترالین ،ی آقایی نوشته بود مافیای دارو فلانن و بهمانن و منبع گفته هاش همه خارجی بود 

من که ایکاش دستم می شکست رفتم دایرکتش ،گفتم من دارو میخوردم و قطع کردم و غیره ...

که گفت؛روانپزشکا همه آشغالن ،داروهای روان همه از کوکایین و شیشه بدترن 

گفت ؛سه ماهه دارو خورده الان یکساله عوارضش از بین نرفته ،به من گفت عجیبه واسه تو عوارض نداشته .گفت :عوارض ممکنه تو بعضی از آدما  بعد ۶ ماه خودش رو نشون بده 😭😭

من اینو شنیدم دنیا رو سرم خراب شد ،حالا از اون روز تبدیل شدم به جنازه 

غذا نمیخورم ،شبا خواب ندارم ،همش گریه می کنم 

بخاطر حرفای این آقا از اینکه برم پیش روانپزشک دوباره دارو رو شروع کنم میترسم 

خواهرم اینا میگن ولش کن دیگع شروع نکن 

ولی اضطرابم بخاطر این حرفا خیلی بالاس 

از طرفی میترسم به گفته این آقا که میگه سایتای خارجی رفته و اطلاعات جمع کرده ،عوارض دارو چند وقته دیگه تازه خودش رو نشون بده 

خلاصه امروز افتادم تو جا ،مامانم اینا دورم جمع شدن گریه میکردن 😭😭

چون دقیقا مثل میت شدم ،فقط خدا کنه زود بمیرم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یه مدت سرترالین خوردم فقط میخوابیدم الانم باز گفته برو روانپزشک دارو بگیر دارم مقاومت میکنم نرم... منم از دارو بدم میاد ولی حالمم خوب نیس

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

آدمی رو میشناسم ۳۰ ساله سرترالین مصرف میکنه و چیزیش نشده😐

و اینکه این دارو برای افراد وسواسی تجویز میشه و باعث کنترل وسواسشون میشه

حتما پزشک براتون مناسب دیده تجویز کرده

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢

مگه هر حرف خارجی ها درسته ،پس چرا نخبه های ایران رو میگیرن ،منم چندین ساله میخورم و درگیر اضطرابم و پذیرفتم که تا آخر باید استفاده کنم ،چون ب ی تنش بندم،باز خوبه شما دورت کسی هست 

نکن بابا این چه کاریه. این داروها هم مثل داروهای دیگه هستن. دکتر می دونه چی بهتون بده و کی قطع کنه. وقتی حالت بده باید بخوری. هیچیت نمی شه. خوب می شی. فقط دستور دکتر رو دقیقا رعایت کن و اگه خوب نبودی فقط به دکتر بگو. دوز دارو رو تغییر می ده.

دکتر متخصص می فهمه یا اون آقا!

سرترالین هم قرص خیلی خوبیه. اینجا هزار نفر خوردن. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

غلط کرده من جایی کار میکنم که بیماران اعصاب وروان مراجعه میکنن. یعنی چرت گفته اونقدرها قرص خاصی نیس. 

ولی به نظرم شما خودتون مشکل دارین مشکل استرس واضطراب که باید درمان کنیدادم که بایه حرف غریبه غیر متخصص اینقدر به هم نمیریزه.

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز