2777
2789
عنوان

😭😭😭سرترالین

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 32 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببينيد داروهاي اعصاب باعث تغيير در سطح يه سري از هورمونا تو مغز ميشند هيچ ربطي به شيشه يا كراك ندارند مواد ساختگي مثل شيشه و كراك از رو بعضي داروها كپي برداري شده استفاده منظم و قطع تدريجي زير نظر پزشك خيلي كمك كننده اس اين افكاري كه شما داري فكراي وسواسيه كه دقيقا به خاطر مصرف نكردن دارو و بركشت دوباره بيماريتونه بايد دوباره زير نظر روانپزشك شروع به درمان كنيد و حواستون باشه روان پزشكي يه علمه و شايد تو اين دنيا علوم و مايل علمي كمترين دروغ رو برا بشريت دارند

فقط بخاطر سرترالین؟!

مردم مشت مشت قرص میخورن هیچیشون نمیشه 

من خودمم مصرف میکنم زندگیم زیروروشده ،باعث میشه اندورفین وهورمون هایی که کم کارهستن فعال بشن سخت نگیر

مگه هر حرف خارجی ها درسته ،پس چرا نخبه های ایران رو میگیرن ،منم چندین ساله میخورم و درگیر اضطرابم و ...

آقاهه گفته از سایتای خارجی خوندم. معلوم نیست درست بگه یا ته.

چرا فورا داستانو سیاسی اجتماعی میکنی

خواستم بهت بگم تنها نیستی. من ۲ سال پیش کرونا گرفتم و بعدش اضطراب افسردگی شدید و بیخوابی شدید گرفتم. تو این دو سال چندین پزشک عوض کردم تقریبا تمام داروهای روانپزشکی روم امتحان شد و متاسفانه همشون جواب عکس روم میداد و حالت خودکشی.اما قرص الانزاپین رو مجبورا ادامه دادم خیلی عوارض روم داشت روانم پریشتر شد و حالتای جنون با خوردن این دارو بهم دست میداد. هیچ پزشکی باورش نمیشد ی همچی آدمی وجود داره ک هیچ دارویی بهش نسازه. ب جایی رسیدم با خوردن این قرص ک میخواستم ب آدمای اطرافمم آسیب بزنم و مجبورا خودم در عرض سه ماه قرص رو ترک کردم

حال‌ام ک دارم باهاتون درد و دل میکنم هم جسمم درگیره تمام مفاصل و استخونام درد میکنه ریزش مو شدید گرفتم صداها تو سرم میپیچه داغونم حال روحیم هم خرابه اما امید دارم بهتر بشم. باز شما سرترالین خوردی قرصه ضعیفی هست الانزاپین به قول روانشناسم مخدره خیلی خطرناکه. اما از یه چیز خوشحالم ک حالتای جنونم کم رنگ شده🥹🥹🥹دیگه جیغ نمیزنم خودمو کتک نمیزنم چاقو نمیخام بکنم تو قلبم. من با اون قرص حالم خیلی بود. الانم گاهی تا دو سه روز اصلا خواب ندارم یا گاهی ۱ ساعت میخوابم. اما امیدم ب خداست

امیدوارم تو این راه ک خیلی سخته بتونیم دوام بیاریم. من تنها خوواهر عزیزتر از جانم رو هم ۶ ماه پیش از دست دادم ک ضربه شدید روحی روانی رو ازین بابت خوردم. و ی درد دیگه هم ب دردام اضافه شد😔😔😔زندگی برام خیلی سخته. اما تا جایی ک بتونم ادامه میدم. استارتر عزیز الان دل عزیزانت با دیدن حالت پر از درد هست سعی کن بخاطر اونا هم ک شده پاشی و سعی کنی خودت رو ب زمان بسپری. ایشالا ک حالت بهتر خواهد شد. سعی کن مایعات زیاد بخوری ورزش و نرمش های سبک انجام بدی آروم آروم همه چیز ردیف میشه. از من ک بدتر نیستی ک حالتای جنون شدید بهم دست می‌داد 

یعنی ۶ ماه بعد عوارض ترک شروع میشه یا خدا😬من تقریبا ۴ ماهه قطع کردم عوارض دارم😶

نبابا عوارض همون دو سه هفته اول خودش رو نشون میده

ی آدم غیر متخصص منو ترسونده بود