2777
2789
عنوان

مشورت میخوام

1260 بازدید | 68 پست

به نظرتون برای زن متاهل اینکه لیسانس داره ولی بخواد مجدد کنکور بده و درس بخونه به نظرتون کار درستیه؟

و اینکه برای فوق لیسانس خوندن بهتره یا لیسانس مجدد در یک دانشگاه خوب و دولتی 

کلا خانم های خونه  دار که الان درس نمیخونید اگه برگردید عقب همچین کاری میکنید؟ به نظرتون از روزمرگی در نمیاد ؟ لطفا بگید برگردید عقب همچین کاری میکنید یا خیر؟

الهی در دل ما جز تخم محبت خود مکار ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لیسانس یه رشته نون و ابدار بخون خوبه۰ عمر ادم خواه ناخواه میگذره میره چه مشغول درس باشی چه به بطالت بگذرونی۰ ولی نظر منو بخوای در درجه اول شغل و درامد اولویت داره

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!
ارشد عزیزم، من خودمم دارم واسه کنکور ارشد می خونم، رشته م زبان بود به درد نخورد الان می خوام یه رشته ...

به نظرت بعد ارشد شغلی پیدا میکنی؟ یا بهتر بود مثلا کارشناسی کنکور میدادی مجدد برای پرستاری کدومش عاقلانه تره واسه کسی که بخواد انتخاب کنه به نظرت؟

لیسانس یه رشته نون و ابدار بخون خوبه۰ عمر ادم خواه ناخواه میگذره میره چه مشغول درس باشی چه به بطالت ...

به نظرت مثلا ادم بخونه برای پرستاری اینجور چیزا بهتره یا فوق لیسانس یه رشته هایی که کار نداره 

عمر در هر صورت میگذره درست میگی 

به نظرت بعد ارشد شغلی پیدا میکنی؟ یا بهتر بود مثلا کارشناسی کنکور میدادی مجدد برای پرستاری کدومش عاق ...

رشته تجربی بخوام کنکور بدم خیلی ریسکش بالاس، چون هم فاصله گرفتم هم متقاضی زیاد شده، شما چند سالته

💓
رشته تجربی بخوام کنکور بدم خیلی ریسکش بالاس، چون هم فاصله گرفتم هم متقاضی زیاد شده، شما چند سالته

23سالمه شما چی؟ زبان خارجه چرا نرفتی موسسه تدریس کنی برای سرگرمی خودت گفتم

سلام من لیسانس میکروبیولوژی هستم الان هم دارم کارشناسی پرستاری می خونم بچه دوسال و نیم دارم و ارشد ثبت نام کردم هم زمان با پرستاری بخونم البته ارشد روان فراگیر میخوندم که دیدم به درد میکروب و پرستاری نمیخوره انصراف دادم و ارشد ژنتیک یا زیست فناوری شهر خودمونو میخوام و الان ترم پنج پرستاری هستم پرستاری فوق العاده است کارش راحت حقوق و پرستیژ بالا البته قبول شدن سخت زیر ده هزار به زور تکمیل ظرفیت مراغه ازاد قبول شد مونده 9واحد درس دانشگاهیم و دو ترم کارورزی بیمارستان یعنی راحت میتونم دو رشته بخونم هم روزمان البته اگه قبول شم به نظر من کنکور دوباره خوبه. الان هیچ رشته ای کار نیست دکترای مهندسی کشاورزی ،دکترای عمران برگشتن لیسانس پرستاری ترم یک آقایی داریم پنجاه ساله رشته دومشه اکثر بچه ها رشته دومشونه حقوق شیمی کاربردی کامپیوتر و ......

به نظرت بعد ارشد شغلی پیدا میکنی؟ یا بهتر بود مثلا کارشناسی کنکور میدادی مجدد برای پرستاری کدومش عاق ...

دارم واسه مدیریت آموزشی می خونم، آینده ش واسه خانما خوبه، به هرحال من تلاشمو می کنم

💓

حالا خودت مثلا بتونی بخونی فوق لیسانس و انتخاب میکنی یا تجربی یه رشته ای که کار داره در اینده