2777
2789
عنوان

ظرف شستن

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 66 پست

منم گیر دادم ب شوهرم ظرفشویی بخره همش یا جلوی ظرفشویی ام یا گاز خودشم میگه بزار من بشورم میگم تو خیس و کفی میکنی همه جارو . همیشه همینجوریه ؟؟؟ شاید چند روزه کسله ؟؟؟ منم کسل بودنی حوصله ندارم بشورم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خودم همون لحظه كه ظرف كثيف ميشه سريع ميشورم كه جمع نشه چون در توانم نيست تايم طولانى ظرف بشورم اذيت ميشم 

بنابراين همون لحظه كه كمه انجام ميدم 

ظرفشويي هم چون بزرگه فقط زمان مهمان استفاده ميكنم چون در غير اينصورت بايد دو روز يكبار جمع بشه روشن كنم كه بدم مياد تميز نميشوره مگر اينكه حالم خوب نباشه 

روزی ۲۰۰ بار مدام سر سینکم 😑 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
ظرفشویی دارم ولی چون دونفریم زیاد نمیزنم‌کلا سر سینک زندگی میکنم

مادرمنم ظرفشویی داره اما با ماشین نمیشوره مگر اینکه مهمون زیاد باشه میریزه تو ماشین میره میشینه کنار مهموناش. چون کم ترین برنامه اش فک کنم یک ساعته باشه....

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
این منم😑😑😑

خسته نباشیم 😁💙

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

ظرفای شامو بزاری فردا بشوری کل خونه بو میگیره چجوری بعضیا دو سه روز یبار ظرف میشورن یسریام حمایت میکنن؟ 

بله اگه گاهی پیش بیاد خانم خسته باشه مریض باشه نتونه میشه درک کرد ولی اینکه کار همیشگیش باشه خیلی زشتو کار کثیفیه 

مگه ی ظرف شستن چقد وقت میبره اخه  اصلا واسه اعصاب خود ادم بهتره ظرف کثیفو زود بشوری 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞