2821
2789
عنوان

ظرف شستن

955 بازدید | 66 پست

سلام ببخشید میخواستم بپرسم شما خانم ها روزی چند بار ظرف میشورید 

ما خونه ظرف شویی داریم خانومم اصلا با ظرفشویی کار نمیکنه 

ظرف ها رو هم ۲ روز یه بار شاید سه روز یه بار میشوره 

الان دیگه خسته شدم خودم شروع کردم به شستن 😔😔

من؟ مابین ظرف شستن گاهی زندگی میکنم 😂😂😂

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چه عیبی داره شمام تو کارای خونه به همسرت کمک کنی؟

مگه زن کلفته بیس چاری بشوره بساوه؟

بنده خدا بجز ظرف شستن کلی از کارای خونم رو دوششه و خسته میشه 

یه خرده درک کنید!.

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

وقتی ماشین ظرفشویی دارید چرا استفاده نمیکنن

ماشین ظرفشویی اتفاقا میگن حتما هرچند وقت بهتره روشن بشه

ما ۴تفریم هفته ای دوبار ماشین روشن میکنم

قابلمه و ظرفهای بزرگ با دست میشورم البته

وقتی ماشین ظرفشویی دارید چرا استفاده نمیکننماشین ظرفشویی اتفاقا میگن حتما هرچند وقت بهتره روشن بشهما ...

بهش میگم که ظرف ها رو بنداز تو ماشین میگه حوصله پاک کردن و چیدن ندارم 

خب چه عیبی داره شمام تو کارای خونه به همسرت کمک کنی؟مگه زن کلفته بیس چاری بشوره بساوه؟بنده خدا بجز ظ ...

چرا شما خانم ها این و گرفتید تو زبونتون که مگه زن کلفته 

اگه اونطوری باشه مرد هم باید بگه منم مگه برده هستم صبح تا شب کار کنم ؟ 

بهش میگم که ظرف ها رو بنداز تو ماشین میگه حوصله پاک کردن و چیدن ندارم

پاک کردن آنچنان نمیخواد 

فقط خورده عذا به ظرف نباشه 

والا من درک نمیکنم ادم‌ماشین ظرفشویی داسته باشه استفاده نکنه 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز