2777
2789
عنوان

ظرف شستن

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 66 پست
من هر ظرفی استفاده کنم بعدشم زود میشورم خشک میکنم میذارم سرجاش در این صورت ماشین ظرفشویی کمتر استفاد ...

دمتون گرم والله مهمون بیاد باید ما ظرف یه بار مصرف استفاده کنیم 

خودم و همسرم باهم میشوریم

ظرف های بزرگ با دست، بقیه ماشین

بعد هر وعده میذاریم تو ماشین کارش که تموم شد خشک شد بیرون میاریم

لیوان و اینا هم زیاد کثیف میشه تو خونمون چون قهوه زیاد میخوریم. هرکس لیوانشو همون لحظه میشوره  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا شما خانم ها این و گرفتید تو زبونتون که مگه زن کلفته اگه اونطوری باشه مرد هم باید بگه منم مگه برد ...

کار کردن شما آقایون با کار کردن خونه خیلی خیلی متفاوته

مخصوصا اگه بچه هم داشته باشید

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

کار کردن شما آقایون با کار کردن خونه خیلی خیلی متفاوتهمخصوصا اگه بچه هم داشته باشید

ببینید الان تو این شرایط اقتصادی کار کردن خیلی سخته و اگه من مرد تنها باشم تا ظهر کار کنم یا خرج خودم و کار کنم کافیه ولی با این شرایط الان فقط برای فردا هم تلاش کنم 

پاک کردن آنچنان نمیخواد فقط خورده عذا به ظرف نباشه والا من درک نمیکنم ادم‌ماشین ظرفشویی داسته باشه ا ...

الان دقیقا از سال پیش تا الان یو بسته قرص استفاده نکردیم 

خب چه عیبی داره شمام تو کارای خونه به همسرت کمک کنی؟مگه زن کلفته بیس چاری بشوره بساوه؟بنده خدا بجز ظ ...

باز دم شما گرم بلاخره زن پیدا شد طرفه زنه رو بگیره بقیه فقط از خودشونو تمیزیشون حرف زدن بس که ما زنا یکم پشت هم نیستیم الان اگه مرا بودن همچین پشت هم بودنا این که ظرف نشستنه الان یه زن میگفت همسرم خیانت میکنه مردا همه پشتش در میومدن چرا ما زنا اینجوریم آخه

چرا شما خانم ها این و گرفتید تو زبونتون که مگه زن کلفته اگه اونطوری باشه مرد هم باید بگه منم مگه برد ...

من اصلا از همسرم توقع کار خونه ندارم بنده خدا ۲شیفته کار میکنه بعد ظرفم بشوره شما هم کارتون اشتباس یا برخورد کنید یا اگه خودتون شروع کنید ب طرف شستن براشون عادت میشه

حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!