من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
کار کردن شما آقایون با کار کردن خونه خیلی خیلی متفاوتهمخصوصا اگه بچه هم داشته باشید
ببینید الان تو این شرایط اقتصادی کار کردن خیلی سخته و اگه من مرد تنها باشم تا ظهر کار کنم یا خرج خودم و کار کنم کافیه ولی با این شرایط الان فقط برای فردا هم تلاش کنم
خب چه عیبی داره شمام تو کارای خونه به همسرت کمک کنی؟مگه زن کلفته بیس چاری بشوره بساوه؟بنده خدا بجز ظ ...
باز دم شما گرم بلاخره زن پیدا شد طرفه زنه رو بگیره بقیه فقط از خودشونو تمیزیشون حرف زدن بس که ما زنا یکم پشت هم نیستیم الان اگه مرا بودن همچین پشت هم بودنا این که ظرف نشستنه الان یه زن میگفت همسرم خیانت میکنه مردا همه پشتش در میومدن چرا ما زنا اینجوریم آخه
چرا شما خانم ها این و گرفتید تو زبونتون که مگه زن کلفته اگه اونطوری باشه مرد هم باید بگه منم مگه برد ...
من اصلا از همسرم توقع کار خونه ندارم بنده خدا ۲شیفته کار میکنه بعد ظرفم بشوره شما هم کارتون اشتباس یا برخورد کنید یا اگه خودتون شروع کنید ب طرف شستن براشون عادت میشه
حیا چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده😍پررنگترین خط قرمز حرمته حرمت که شکسته شد دیگه نباید راه ارتباطی بمونه!!!!