2777
2789
عنوان

وکیل هست ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 68 پست
چرا میزنن آخه چطور دلشون میاد😔

من شوهرم مست میشه حواسش نیست ...میاد میزنه منو...اون همش میگه تو مقصری ولی بخدا اصن اینجوری نیست...ینی اگه بگه فلان چیزو بده به من دوبار با شوخی بگم نه داد میزنه سرم...اگه بگم چرا داد میزنی کتک شرو میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی وقتا میزنه...رفتن دادگاه بترسونمش نترسید چون میدونست دلشو ندارم ازش جدا بشم

نه من ایندفعه کم  همت بستم ب درست شدنش.حتی دیشب که برادرشوهرم ز زد گفت گفته بیا خونه وگرنه بچه رو نمیارم.گفتم من نمیخوام ببینمش و بچم پیش باباشه .جای نگرانی نیس.نیارش.ولی دلم کای تو فکر بچمه

وعده خدا حق است.لحظه ای شک نکنید

[QUOTE=50268300]نه نمیخوتم طلاق بگیرم.دست بزن داره میخوام فقط بترسونمش.ولی دیشب چه رو برده میگه بیاسر خونه زندگیت[/QUOTE]

خوب شکایت کنین احتمالا اونم برای عدم تمکین شکایت کنه و شما مجبوری در نهایت به حکم دادگاه برگردی خونه...البته به شکایت شما هم رسیدگی میشه ولی کلا با این وضع دادگاها چه میدونم که زود به نتیجه برسی..فعلن اگر میتونی تحمل کن تا بیاد دنبالت ولی امدم زیاد ناز نکن برو تو که واقعا قصده طلاق نداری.ولی از من به تو نصیحت هر موقع زد و اسیبی از کبودی و..بود برو پزشک قانونی اینا مدرک میشه شاید یک روزیی به دردت خورد..میتومی بگی من و بچم امنیت نداریم تو خونه

تعریف من از عشق همان است:❤️دربنده کسی باش که دربنده حسین است❤️
من شوهرم مست میشه حواسش نیست ...میاد میزنه منو...اون همش میگه تو مقصری ولی بخدا اصن اینجوری نیست...ی ...

میدونی چیه مردی که میزنه چون دلیلی برای نوجیه کارش نداره مجبوره طرف مقابل رو مقصر کنه.شوهرمنم میگه تو باعث میشی دست بلند کنم.من هزارتا زنو میشناسم با اخلاقای عجیب غریب که اصلا هم شوهرشون دست بلند نمیکنه

نه من ایندفعه کم  همت بستم ب درست شدنش.حتی دیشب که برادرشوهرم ز زد گفت گفته بیا خونه وگرنه بچه ...

اگه واقعا دلشو داری بمون خونه بابات من دلشو نداشتم و نتونستم بیشتر از سه هفته بمونم... ولی بعد اون هر وقت عصبی میشه منو میزنه ...شب یلدا انقد کتکم زد نامرد مست میشه حواس مواس نداره...بخدا الان کل بدنم درد داره و پاهام کبوده...

[QUOTE= 50268300 ]نه نمیخوتم طلاق بگیرم.دست بزن داره میخوام فقط بترسونمش.ولی دیشب چه رو برده میگه بی ...

خب الانم دقیقا همین کارو کردم.رفتم پزشک قانونی و گفتم امنیت نیس.

اگه واقعا دلشو داری بمون خونه بابات من دلشو نداشتم و نتونستم بیشتر از سه هفته بمونم... ولی بعد اون ه ...

حب چرا اینجوری میکنی .هروقت مسته بزنگ ۱۱۰ صورت جلسه کن.در جا میندازنش بازداشتگاه.میدونم خیلی سخته اینکترا.خیبی.ولی مرگ یبار شیون یبار دیگه

میدونی چیه مردی که میزنه چون دلیلی برای نوجیه کارش نداره مجبوره طرف مقابل رو مقصر کنه.شوهرمنم میگه ت ...

بابا من جاری خودم  تکواندو کار کرده وبخدا انقد سلیطس که اگه شوهرش بخاد بزنتش حالت دفاع به خودش میگیره میخاد شوهرشو بزنه...منم هر وقت شوهرم دست روم بلند میکنه  خورمو گرد میکنم ی گوشه دستمو رو سر و صورتم میذارم اونجاهامو نزنه بعدش میاد لگدم میزنه 

برادر یا پدرت نمیشه باهاش صحبت کنن با احترام اما یکم تهدید امیز؟؟؟

دا اش که ندارم.بارها پدرم راهاش صحبت کرده.اما بی فایدس.بار اخر پدرم گفت اگه دخترم بیاد قهر و اخم تو صورتش ببینم طلاقشو میگیرم.الانم اصلا نمیخوام با بابام روبرو شه.خب روبرو بشه چه فایده یا باید نگاش کنه که روش بیشتر باز بشه یا باید درگیر شه که نمیخوام کار ب اونجاها برسه