2777
2789
عنوان

اقایون سایت میشه لطفابیاین

103 بازدید | 20 پست

کسی که شیره بکشه یا بخوره یا بافور بکشه میتونه شراب بخوره؟عرق نه شراب اونم در حد خیلی کم؟!

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ..میشه

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

ببخشید من که کلا با این چیزها مخالفم و با این جور آدم ها کلا سرو کار ندارم

به همسرم شک دارم اما چون میگفتن نمیشه الکل مصرف کرد میدیدم در حد کم شراب میخورد فکر میکردم اشتباه میکنم که به مواد مخدر اعتیاد پیدا کرده

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

مگه نمیگن ادم سنگ کوب میکنه؟

نه ..اونایی که اینطور میشن الکل زیاد میخورن به اصطلاح سیاه مست میشن

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

بله ولی لزوما مصرف شیره به منزله ی مصرف شراب نیست

به همسرم شک دارم که به شیره یابافور دچار شده اما این درحد کم شراب خوردنش منو به شک انداخته بود که اشتباه میکنم اما اگر میشه پس حدسم درسته همیشه هم قطره استریل چشمی ناپریوین باهاشه

نه ..اونایی که اینطور میشن الکل زیاد میخورن به اصطلاح سیاه مست میشن

ممنونم ازشما

به همسرم شک دارم اما چون میگفتن نمیشه الکل مصرف کرد میدیدم در حد کم شراب میخورد فکر میکردم اشتباه می ...

در کل می دونم  مواد مخدر فشار خون رو پایین میاره ولی مشروبات الکلی فشار خون رو بالا می بره و یکی از آشناهای ما که سنکوپ کرده بود دکتر علتش رو مصرف همزمان این دوتا باهم تشخیص داده بود 

کاربر آقا 
یه بار بهش بگو هوس شراب کردم ببین چی میگه😂

ممنونم از پیشنهادشما😅

در کل می دونم مواد مخدر فشار خون رو پایین میاره ولی مشروبات الکلی فشار خون رو بالا می بره و یکی از ...

دقیقا یهو میبینی فشارش میوفته حالش بد میشه 

در کل می دونم مواد مخدر فشار خون رو پایین میاره ولی مشروبات الکلی فشار خون رو بالا می بره و یکی از ...

میبینی غذا میخوره یهو میگه حالم بده میشه تیره فشارش میوفته خیلی هم شکلات میخوره ودرکل غذا زیاد میخوره