dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4785 عنوان 😂😂😃😃😂 126 بازدید | 8 پست ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ؛دختره میخوﺍﺳﺘﻪ ﻣﮕﺲ ﺭﻭی ﺻﻔﺤﻪﯼﻣﺎﻧﯿﺘﻮﺭشو ﺑﺎ ﻣﻮﺱ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺑﺪﻩ ﺗﻮ ﺳﻄﻞ ﺁﺷﻐﺎل ﮐﺎﻣﭙﯿﻮتر!.. 😐🎈 ﻣﯿﮕﻦ : ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ از خنده ﺳﻮﺧﺘﻪ ولی مگسه بهتره ، آوردنش تو بخش 😐😂 جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی 1403/10/29 | 09:15 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4785 یه روزی بشر جواب همه سوالارو پیدا میکنه جز اینکه اکبر جوجه اصلی کدومه! 😐😐😂 جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4785 گوشی انقدر گرون شده قبلا گوشیم هنگ میکرد میکوبیدمش به دیوار...ولی الان هنگ میکنه ماچش میکنم میگم جون ، قربونت برم که انقدر جذاب هنگ میکنی😂😂 جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4785 سر جلسه امتحان یه آقا بغل دستم نشسته بودمنم داشتم بهش توضیح میدادم که چجوری تقلب کنه! اونم فقط گوش میدادامتحان که شروع شد پا شد ورقه هارو پخش کرد😳😨😂😂😂 جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4785 جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4785 رفته بودیم رستوران، مدیر رستوران اومد گفت از غذا راضی بودید؟ گفتم متاسفانه نه، مرغش طعم و بوی بدی داشت.گفت همینم جای دیگه بهت نمیدن و رفت 😂 جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4785 الان داشتم تو آیینه خودمو نگا میکردم دیگه خلاصش کنم براتون ...مهم اخلاقه 😅😁😅😁🤲🤲 جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4785 جلوی رستوران نوشته بود غذا حاضر است منم رفتم تو گفتم شامو بکش مردیم از گشنگیمتاسفانه رفتارشون در خور شخصیت من نبود ک مجبور شدم محل رو ترک کنم😂 جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی