dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 5899 عنوان 😂😂😃😃😂 130 بازدید | 8 پست ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ؛دختره میخوﺍﺳﺘﻪ ﻣﮕﺲ ﺭﻭی ﺻﻔﺤﻪﯼﻣﺎﻧﯿﺘﻮﺭشو ﺑﺎ ﻣﻮﺱ ﺍﻧﺘﻘﺎﻝ ﺑﺪﻩ ﺗﻮ ﺳﻄﻞ ﺁﺷﻐﺎل ﮐﺎﻣﭙﯿﻮتر!.. 😐🎈 ﻣﯿﮕﻦ : ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ از خنده ﺳﻮﺧﺘﻪ ولی مگسه بهتره ، آوردنش تو بخش 😐😂 متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔 1403/10/29 | 09:15 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 5899 یه روزی بشر جواب همه سوالارو پیدا میکنه جز اینکه اکبر جوجه اصلی کدومه! 😐😐😂 متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 5899 گوشی انقدر گرون شده قبلا گوشیم هنگ میکرد میکوبیدمش به دیوار...ولی الان هنگ میکنه ماچش میکنم میگم جون ، قربونت برم که انقدر جذاب هنگ میکنی😂😂 متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 5899 سر جلسه امتحان یه آقا بغل دستم نشسته بودمنم داشتم بهش توضیح میدادم که چجوری تقلب کنه! اونم فقط گوش میدادامتحان که شروع شد پا شد ورقه هارو پخش کرد😳😨😂😂😂 متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 5899 متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 5899 رفته بودیم رستوران، مدیر رستوران اومد گفت از غذا راضی بودید؟ گفتم متاسفانه نه، مرغش طعم و بوی بدی داشت.گفت همینم جای دیگه بهت نمیدن و رفت 😂 متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 5899 الان داشتم تو آیینه خودمو نگا میکردم دیگه خلاصش کنم براتون ...مهم اخلاقه 😅😁😅😁🤲🤲 متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔
dokhtarebaharan مدیر استارتر عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 5899 جلوی رستوران نوشته بود غذا حاضر است منم رفتم تو گفتم شامو بکش مردیم از گشنگیمتاسفانه رفتارشون در خور شخصیت من نبود ک مجبور شدم محل رو ترک کنم😂 متاهل ومتعهد ، درخواست دوستی مرد ردمیشود 👈🏻جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی😔😔