2777
2789
عنوان

ماشین جک j4

| مشاهده متن کامل بحث + 10699 بازدید | 42 پست
🤣اصلا بقول سودا ماشین چینی کنسلهههه

عجججب !

الان همین حرف خودتون دل شکستن اونایی نیست که ماشین چینی دارن؟!

منظور اون خانم هم این بود که  خیلیا سوار ماشین چینی هم نشدن و سوار ایرانی میشن که از نظر کیفیت و امکانات آش دهن سوزی نیست اما هم قیمت چینیاس 

و میگن چینی آشغاله انگار خودشون چی سوارن

کلا یه موضوع سلیقه ای هستش که مثلا با یک و ۲۰۰ موجودی بخوای ۲۰۷ اتومات پانوراما بخری یا ایکس ۳۳ کراس اتومات هر کدومو بخری اینکه بخوای فخر بفروشی یا اون یکی رو زیر سوال ببری مسخره ست.

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

عجججب !الان همین حرف خودتون دل شکستن اونایی نیست که ماشین چینی دارن؟!منظور اون خانم هم این بود که خ ...

چه ربطی داشت😂🤦‍♀️

دل اونایی که چینی دارن شکست؟!

این یه اصلاح و شوخی بود

خیلی فرق داره تا به یکی بگی دستت به گوشت نمیرسه میگی بو میده این یعنی تیکه و کنایه نه شوخی😉

متاهل🧸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمی‌دونم دعواسرچی هست،،سراینکه کی ماشینش مدل بالاتره؟؟؟؟

چند ساله دناهم پلاس وهم دنده اتومات داشتیم وقبل اونم جک اس۵ ولی حالا۴۰۵ داریم اونم اوراقی وبه امیدخدابه زودی عوض میکنیم وازاینکه این ماشین روداریم خجالت نمیکشم

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

نمی‌دونم دعواسرچی هست،،سراینکه کی ماشینش مدل بالاتره؟؟؟؟چند ساله دناهم پلاس وهم دنده اتومات داشتیم و ...

دعوا که نیست خواهر

بحث سرع اینه یه خانومی گفت اونی که میگه ماشین چینی بده خودش محصولات سایپا رو سوار میشه دستش نمیرسه میگه بو میده

منم بهشون گفتم که با کلمات دلی رو نشکنید

دیگه باقیشم که میبینید چه چیزای بی ربط و چرتی میگن

متاهل🧸

دعوا که نیست خواهربحث سرع اینه یه خانومی گفت اونی که میگه ماشین چینی بده خودش محصولات سایپا رو سوار ...

وا چه بی ربط،،خیلیهاپول خرید پرایدهم ندارن ،،چراتوهین کردن؟؟

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

اگه یه ذره دقت کنید و کامنت هاتونو بخونید متوجه میشید ارتباط ماشین آلاتی که عرض میکنید با دل شکستن چ ...

اولا پرابد سوارها خبلی به ماشین چینی حساست دارن اگر پولت نرسه و کسی که پولدارتر از توه مسخره کنی اون اشکال نداره 

فقط برعکسشه که اشکال داره

در ضمن نابغه قرن الان ماشین داخلی همقیمت شدن بعضیاشون با چینی ها مثل تارا و جک جی فور 

دعوا که نیست خواهربحث سرع اینه یه خانومی گفت اونی که میگه ماشین چینی بده خودش محصولات سایپا رو سوار ...

راست میگه دلتون میشکنه خوب بشکنه وقتی سایپا سوارید و چینی سوار رو مسخره میکنید به یکورتون نیست فقططططط شماها دل دارید نه 

حالم بهم میخوره از امثال شماها که همیشه باید به همچیتون احترام گذاشت از عقاید پوسیده تون تا ماشین داغونتون که یکموقع ناراحت نشید دلتون نشکنه اخه فقطططط شما هستید که به چیزی باور دارید یا از مسخره شدن ناراحت میشبد 

سلام عزیزان 
 فروش ویژه جک J4 صفر کیلومتر مدل ۴۰۴
 تحویل فوری از نمایندگی کرمان موتور تهران (سیدخندان)
 قیمت نقدی: ۹۵۰ میلیون
 امکان معاوضه با خودرو کارکرده
 قرارداد رسمی و تحویل فوری
اگه کسی خواست بهم معرفی کنین، ممنونم 
علوی هستم ایدی تلگرامم

@Saeed680000