2777
2789
عنوان

ماشین جک j4

| مشاهده متن کامل بحث + 10700 بازدید | 42 پست
اگه یه ذره دقت کنید و کامنت هاتونو بخونید متوجه میشید ارتباط ماشین آلاتی که عرض میکنید با دل شکستن چ ...

ببین دوست عزیز

من از ابتدا متوجه شما نشدم همچنان هم نمیشم

این شما بودی که بحث پر بودن چپ طرف و این ها رو مطرح کردی و من فقط در مورد ماشین ها صحبت کردم 

شما بحث ماشین رو رسوندی به دل شکستن و طبقات اجتماعی جامعه و کارما🤣🤣🤣

و من همچنان متوجه نشدم چرا و چگونه 

من حرفم واضح و روشن بود ماشین های ایرانخودرو و سایپا آشغالن و مردم ایران مجبورن سوار شن 

ای کاش خر سوار میشدیم ولی این ارابه های مرگ رو سوار نمیشدیم

ولی چه میشه کرد که ما مثل اون عزیزانی که شما مثال زدی چپمون هنوز اونقدار پر نیست و مجبوریم

در پرانتز عرض کنم که من خودم ماشینم از خودروسازی سایپای آشغال هست و همسرم ماشینش از خودروسازی ایرانخودروی آشغال

امیدوارم هم ما، هم همهء مردم ایران روزی چپمون اونقدری که شما مثال زدی پر بشه و مجبور نباشیم 900 میلیون و 1 میلیارد بدیم فرقون بخریم👍🏻

برقرار و سر افراز و سر بلند باشید 

و امیدوارم اینقدر خدا به قلبتون ارامش بده که بتونید منبعد در تاپیک شخص دیگری وقتی موضوع چیز دیگریست و دیگران در مورد همان موضوع در حال گفتگو هستند شما دنبال زیر بغل مار نباشید و افراد حاضر در تاپیک دیگران رو نفرین نکنید 🙏🏻

.Pain🔥you made me a believer

ببین دوست عزیزمن از ابتدا متوجه شما نشدم همچنان هم نمیشماین شما بودی که بحث پر بودن چپ طرف و این ها ...

شما بجای دوساعت تایپ کردن یکم راجب نفرین تحقیق میکردید بهتر بود🙏🏻

بله گفتم هرکی نسبت به بودجش ماشین میخره و اونی که چپش پره ماشین بهتری سوار میشه

ولی شما اومدی گفتی اونی که میگه فلان ماشین بده دستش نمیرسه میگه بو میده😉

متاهل🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بجای دوساعت تایپ کردن یکم راجب نفرین تحقیق میکردید بهتر بود🙏🏻بله گفتم هرکی نسبت به بودجش ماشین ...

شما هم تحقیق کنید تا متوجه بشید با گوشی های هوشمند حال حاضر مردم دیگه از تایپ انگشتی استفاده نمیکنند که دوساعت زمان ببره 

بلکه تایپ صوتی رو جایگزین میکنن 😌

پیشاپیش بخاطر صحبت در مورد امکانات گوشیم از شما عذرخواهی میکنم 

امیدوارم دلی رو نشکسته باشم چون فعلا حوصله رویارویی با کارما رو ندارم😅

شما هم تحقیق کنید تا متوجه بشید با گوشی های هوشمند حال حاضر مردم دیگه از تایپ انگشتی استفاده نمیکنند ...

واو چه آپشنی نمیدونستممم خودتون اختراع یا کشفش کردین؟

بالاخره به متن میگن تایپ

بجای انگشتاتون از فکتون کار کشیدی عزیزم فرق آنچنانی نداشت🤣🤦‍♀️

متاهل🧸

ما نمایشگاه نداریم😂اما هم خودم و هم همسرم جدا ماشین داریم و هر دوتامون ماشین زیاد عوض میکنیمبله صد ...

عزیزم لطفا وقتی اطلاع سطحی دارید علط اطلاعات ندید

ماشین های چینی و تو ایران هست خرید خوبه خراب ک یشه نمایندگی اواره ای ک قطعه نیست من بردارم ۹ ماه تمام ماشیت خوابید چونکه ماشین هایی چینی قطعه شون گیر نمیاد بعد هم بد مشتری هستن و فروششون خیلی خیلی سخت تا وقتی خوبه ک ۵ سالا گارانتی داشته باشه تازه اونم به سختی میتونی قطعات رو گیر بیاری بعد ۵ سال گارانتی اکر قصد فروش داشته باشی دیگه باید نذز و نیاز بکنی تا فروش بره من نمیگپ ماشین سایپا و ایران خورود خوبه نه نیست ولی برای کسی میخواد ۱ میلیارد بده به جک دنا پلاس یا تارا بخره هم قطعات فروان هست هم فروش بهتره همم ابنکه همون امکانات رو دقیقا داره

موفق باشید

عزیزم لطفا وقتی اطلاع سطحی دارید علط اطلاعات ندیدماشین های چینی و تو ایران هست خرید خوبه خراب ک یشه ...

دقیقا

ولی بحث کردن راجب اینجور چیزا تهش ختم میشه به اینکه گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده هست

وگرنه تفاوت قیمت انچنانی ندارن ماشین های چینی با دنا و تارا👏🏻👏🏻

متاهل🧸

دقیقاولی بحث کردن راجب اینجور چیزا تهش ختم میشه به اینکه گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده هستوگ ...

اره عزیزم همینه واقعا .خیلیا فک میکنن مثلا چون چینی ها شاسی بلندن خیلی خوبن نمیدونن ک چ خبره 

عزیزم لطفا وقتی اطلاع سطحی دارید علط اطلاعات ندیدماشین های چینی و تو ایران هست خرید خوبه خراب ک یشه ...

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻لایک داری ،،ماهم داشتیم تا فروختیم نصف عمرمون رفت

آنکه پس ازتو مرادرآغوش بگیرد خاک است🌹🌹

من ماشینم جک نیست اما j5 دیدم و بزودی انشالله میخرممطمئن باش هر کس میگه چینی و فلان خودش از محصولات ...

خودت چی سوار میشی مادمازل؟

🙄😂

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

عقل در بدن نباشه جان در عذابه

ماشین چینی رو به تارا و دنا ترجیح بدی🤐😂🌚

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

چی بگم 

والا من پدرم و برادرم سالهاست ماشین چینی سوار میشن و هیچوقت به مشکل قطعات نخوردن 

خودم هم دو سالی 2 مدل mvm داشتم هیج مشکلی باهاش نداشتم 

توی دوستانم هم خیلی زیادن کسانی که چینی سوار میشن و من هیچوقت نشنیدم به مشکل قطعه خورده باشن 

الان من شاهین دارم بخاطر یه قطعه سطحیش نزدیک 20 بار مراجعه کردم نمایندگی آخر هم گیر نیومد برای یه ماشبن دیگه رو بهش خوروندن😐

اینطور نمیسه به قضیه نگاه کرد 

در آخر ماشین های ایرانی چندین قدم عقب هستند