2777
2789
عنوان

ماشین جک j4

10713 بازدید | 42 پست

کی داره راضی هستید. 

لطفا اکر فقط دارید یا تحربه ی استفاده ازش رو دارید کامنت بذارید و از گفتن جمله ی چینی فلان و فلانه خودداری کنید. 

با تشکر.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماشینم جک نیست

اما j5 دیدم و بزودی انشالله میخرم

مطمئن باش هر کس میگه چینی و فلان خودش از محصولات وزین سایپا استفاده میکنه 😅 بنده خدا گیرش نمیاد میگه بو میده

همین ماشین چینی یه فیل تر هواش می ارزه به کل کار خانه ایرانخودرو و سایپا 

حتما بخر عزیزم 

پیشاپیش مبارکه

.Pain🔥you made me a believer

جی ۴ اره ما چند سال داشتیم بسیار عالی جادار نرم ایمن اصلا خراب هم نمیشن من خیلی راضی بودم دیگه مجبور شدیم بفروشیم فقط فروششان شانسیه یه وقت میبینی زود فروش میرن یه وقت مث ما یه ماه هم طول میکشه بعد اینکه موقع فروش باید زیر قیمت واقعی بزارید تا فروش بره

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
من ماشینم جک نیست اما j5 دیدم و بزودی انشالله میخرممطمئن باش هر کس میگه چینی و فلان خودش از محصولات ...

من همسرم نمایشگاه داره عزیزم اینطورم که میگید نیستا😁

هرکی باتوجه به بودجه ای که داره خرید میکنه وگرنه کسی که چپش پر باشه قطعا ماشین بهتری رو انتخاب میکنه

متاهل🧸

جی ۴ اره ما چند سال داشتیم بسیار عالی جادار نرم ایمن اصلا خراب هم نمیشن من خیلی راضی بودم دیگه مجبور ...

میگن ۲بار خوشحالت میکنه

یه بار موقع خرید

یه بار موقع فروش 

فکنم راس میگن

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

میگن ۲بار خوشحالت میکنهیه بار موقع خریدیه بار موقع فروش فکنم راس میگن

اره واقعا هم همین جوره ما وقتی میخاستیم بفروشیم من ناراحت بودم داریم می‌فروشیم ولی چون مشتری نداشت وقتی فروش رفت یه نفس راحت کشیدم تازه زیر قیمت هم فروختیم اونم هی منت که گردنه و فلان 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
من همسرم نمایشگاه داره عزیزم اینطورم که میگید نیستا😁هرکی باتوجه به بودجه ای که داره خرید میکنه وگرن ...

ما نمایشگاه نداریم😂اما هم خودم و هم همسرم جدا ماشین داریم و هر دوتامون ماشین زیاد عوض میکنیم

بله صد البته با برند های مطرح و لوکس جک قابل مقایسه نیست منم جک رو با بی ام دبلیو سری 7 مقایسه نکردم و بگم بهتره🤣

بنده عرض ک کردم ایران خودرو و سایپا 

در مقایسه با ماشین های اینا جک شاهه

ما نمایشگاه نداریم😂اما هم خودم و هم همسرم جدا ماشین داریم و هر دوتامون ماشین زیاد عوض میکنیمبله صد ...

"من نگفتم مقایسه با چیز خاصی کردین

ولی هر ماشینی نسبت به بودجه فرد زیر پاشه

بهتره با کلمات اشتباه دلی رو نشکنید!!!

متاهل🧸

سلام عزیزم من جک دارم s 5خیلی هم راضیم

S5خیلی خوبه ولی اونقدر دیکه نمیخوام هزینه کنم.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

"من نگفتم مقایسه با چیز خاصی کردینولی هر ماشینی نسبت به بودجه فرد زیر پاشهبهتره با کلمات اشتباه دلی ...

من متوجه نمیشم چرا وقتی داریم در مورد ماشین آلات صحبت میکنیم دل کسی باید بشکنه😅

اما حق با شماست هر چی شما میفرمایید همون درسته 

روز خوبی داشته باشید

من متوجه نمیشم چرا وقتی داریم در مورد ماشین آلات صحبت میکنیم دل کسی باید بشکنه😅اما حق با شماست هر چ ...

اگه یه ذره دقت کنید و کامنت هاتونو بخونید متوجه میشید ارتباط ماشین آلاتی که عرض میکنید با دل شکستن چیه

هر چیزیو به تمسخر نگیر

کارما خیلی وحشتناکه 

درپناه حق😉

متاهل🧸