دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هم یه عالمه درس باید مرور کنم واسه کلاسام ازبس ضعیفن ، هم یه مشکل توی مدرسه ایجاد شده واسم که امروز ...
آموزگارین؟
دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔
از طرفی یک هفته کرونا گرفته بودم ، الان از دیشب دارم غذا میخورم ، و امروز بعد از امتحاناته و دارم می ...
چه سخت خب بیشتر استراحت کن زوده برا کار
استخدامی چه سالی هستی؟
چه سخت خب بیشتر استراحت کن زوده برا کار استخدامی چه سالی هستی؟
مرخصی ندارم دیگه ، هم کلاسام عقبه هم مافوق هی پیام پیام که تشریف بیار 😐مرخصی نمیدن که هیچ ، چندماه امسال آلرژی خفه کننده ناشی از کرونا داشتم کرونا تنفسی ، یعنی با وضعیت نداشتن صدا و آبجوش تدریس میکردم با سرفه وحشتناک
مرخصی ندارم دیگه ، هم کلاسام عقبه هم مافوق هی پیام پیام که تشریف بیار 😐مرخصی نمیدن که هیچ ، چندماه ...
چه مدیریت افتضاحی واقعا براشون متاسفم قبلا معلما چه احترامی داشتن
تاپیکام قبلیمم بخون ، کاش فقط درد اینا بود ،والدین بهمون توهین میکنن و میان با الفاظ رکیک دعوا
یروزی ام همین بچه ها به والدینشون توهین میکنن و الفاظ رکیک به کار میبرن چون معلم ولی دوم دانش آموز هست برا پدر و مادرا متاسفام که کم کاری خود مدیریت آموزش و پرورش رو به گردن معلم میندازه