2777
2789

چرا امروز خبریه ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا امروز خبریه ؟

هم یه عالمه درس باید مرور کنم واسه کلاسام ازبس ضعیفن ، هم یه مشکل توی مدرسه ایجاد شده واسم که امروز مغزمو میخورن اداره و بچه ها و پرسنل 

...

هم یه عالمه درس باید مرور کنم واسه کلاسام ازبس ضعیفن ، هم یه مشکل توی مدرسه ایجاد شده واسم که امروز ...

آموزگارین؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

چرا امروز خبریه ؟

از طرفی یک هفته کرونا گرفته بودم ، الان از دیشب دارم غذا میخورم ، و امروز بعد از امتحاناته و دارم میرم سرکار ، هفته پیش مرخصی بودم البته نه همش

...

از طرفی یک هفته کرونا گرفته بودم ، الان از دیشب دارم غذا میخورم ، و امروز بعد از امتحاناته و دارم می ...

چه سخت خب بیشتر استراحت کن زوده برا کار 

استخدامی چه سالی هستی؟

چه سخت خب بیشتر استراحت کن زوده برا کار استخدامی چه سالی هستی؟

مرخصی ندارم دیگه ، هم کلاسام عقبه هم مافوق هی پیام پیام که تشریف بیار 😐مرخصی نمیدن که هیچ ، چندماه امسال آلرژی خفه کننده ناشی از کرونا داشتم کرونا تنفسی ، یعنی با وضعیت نداشتن صدا و آبجوش تدریس میکردم با سرفه وحشتناک 

...

مرخصی ندارم دیگه ، هم کلاسام عقبه هم مافوق هی پیام پیام که تشریف بیار 😐مرخصی نمیدن که هیچ ، چندماه ...

چه مدیریت افتضاحی واقعا براشون متاسفم قبلا معلما چه احترامی داشتن 

چه مدیریت افتضاحی واقعا براشون متاسفم قبلا معلما چه احترامی داشتن

تاپیکام قبلیمم بخون ، کاش فقط درد اینا بود ،والدین بهمون توهین میکنن و میان با الفاظ رکیک دعوا

...

تاپیکام قبلیمم بخون ، کاش فقط درد اینا بود ،والدین بهمون توهین میکنن و میان با الفاظ رکیک دعوا

یروزی ام همین بچه ها به والدینشون توهین میکنن و الفاظ رکیک به کار میبرن چون معلم ولی دوم دانش آموز هست برا پدر و مادرا متاسفام که کم کاری خود مدیریت آموزش و پرورش رو به گردن معلم میندازه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز