2777
2789
عنوان

فرزند خوندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوره از چند ماهگی بهت میدنش؟؟؟

ما بچه نداریم و درخواستمون بچه ی زیر چهار ساله یعنی از نوزاد تا بچه ای که نزدیک به چهار سالش باشه فرقی نداره ولی کسایی که بچه دارن بهشون بچه ی بالای پنج سال می دن 

من دوس دارم این کارو در اینده بکنم البته اگه شوهرم راضی باشه  البته من هنوز تو اقدامم و امکان ...

ولی خب شرایط خاصی داره ، مثلأ من فکر می کنم حتی اون بچه اگر کار اشتباهی کنه نمیشه سرش داد زد چه رسد به کتک ولو یک ضربه ساده 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

ولی خب شرایط خاصی داره ، مثلأ من فکر می کنم حتی اون بچه اگر کار اشتباهی کنه نمیشه سرش داد زد چه رسد ...

اتفاقا بايد عين بچه خودت رفتار كني البته كتك زدن كه اشتباهه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
میشه بگی شرایطش چه چیزای هست وکجا باید اقدام کرد؟؟

اول باید زنگ بزنی نزدیک ترین بهزیستی محل زندگی تون تا بهتون وقت بدن بعد برید بهزیستی اونجا بعد از سئوال و جواب می فرستنتون پیش روانشناس تا مشخص بشه زن و شوهر با هم مشکلی ندارن و از سلامت روانی برخوردارن سخت ترین مرحله این مرحله است چون یجوری باهات برخورد می کنن انگار یه جرمی کردی و می خوان ازت اعتراف بگیرن بعد اگی مشکلی نبود هفت هشت جلسه کلاس فرزند پروری را باید طی کنین بعد مدارک ببرید که شامل سند مالکیت خونه و ماشین و سند ازدواج گواهی نازایی آخرین مدرک تحصیلی و فلان و فلان بعد اومدن مددکار به خونه بعد آزمایش پزشکی قانونی بعد کمیته حضوری.... و همچنان ادامه داره 

آره یکی از اقوام بسیار نزدیک ما همین تازگی برداشته و شادی را به دلهامان آورده خدارا شکر

خدایا به من بفهمان که بی تو چه میشوم اما نشانم نده......خدایا هم به من بفهمان هم نشانم بده که با تو چه میشوم