2777
2789
عنوان

فرزند خوندگی

410 بازدید | 36 پست

بچها اینجا کسی فرزند خونده داره یا براش اقدام کرده؟؟

یا اینکه تو دورو بریا و فامیلش کسی رو دیده این کارو کرده باشه؟؟شرایطش چجوریه و چطور واون خانواده راضی بودن از این کارشون

يكي از فاميلاي ما دو تا داره خيلي زندگيشون بهتر شد زندگي اون دوتا طفل معصوم هم واقعا خوب شدالان هم بچه ها بزرگ شدن و نفس پدر مادر بهشون بسته است. خيلي هم هواي پدر مادرشون رو دارن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال اينا شرايطي نبود هردوتا مورد پدر و مادر بچه فوت شده بودن و اقوامشون توانايي سرپرستي بچه ها رو نداشتن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

سلام برادر شوهرم بچه دار نمیشدن حتی برا ای وی اف هم اقدام کرده بودن اما با توجه به شرایطشون گفته بودن نمیشه پرونده کامل کامل بود منتظربودن بچه بگیرن یهو اشنایی گفت این از بدین برا ای وی اف وخدا راشکر گرفت دیگه بچه نگرفتن

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
شرایطشو میدونی؟؟

دقیق نمیدونم ولی باید ملک به اسمشون کنی و وضع مالی و اعتبارت تو محل خوب باشه 

همسایه مامانم هم خودش دکتر بود هم خانمش معلم 3 یا 4 سال طول کشید تا بهشون دادن خیلی سخت گیری میکنن

یکی از همسایه های قدیمی ما دخترش بچه دار نمبشد یه دختر به فرزندی برداشتن بعد دوسال باردار شد دکترا تعجب کرده بودن الان دخترش ازدواج کرده بچه هم داره خیلیم دوسش دارن

ناخن کارم و عاشق ناخن😍💅
از شرایطش خبر ندارم ولی همکار داماد ما با اینکه بچه داشته یکی هم گرفته کنار بچه هاش داره بزرگش می ...

چه جالب !‌ مگه میشه بچه داشته باشی ، فرزند خونده بگیری ؟ 

به هیچکس بیش از اندازه بها ندید

بچها سرکش نشدن؟؟

اصلا. سركشي نتيجه تربيت غلطه نه فرزند خواندگي

چه جالب !‌ مگه میشه بچه داشته باشی ، فرزند خونده بگیری ؟ 

من دوس دارم این کارو در اینده بکنم البته اگه شوهرم راضی باشه 

البته من هنوز تو اقدامم و امکان داره اگه طبیعی نشم بخوام برم دکتر تو ذهن من بچه داشتن اگر به فرزند خوندگی هم باشه مشکلی نیست ولی نگران شوهرممم ....