يكي از فاميلاي ما دو تا داره خيلي زندگيشون بهتر شد زندگي اون دوتا طفل معصوم هم واقعا خوب شدالان هم بچه ها بزرگ شدن و نفس پدر مادر بهشون بسته است. خيلي هم هواي پدر مادرشون رو دارن
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام یکی از همسایه های مامانم چند سالی بچه دار نمیشدن تا برفتن یه دختر اوردن از نوزادی و چقدر از اون روز زندگیشون زیر و رو شد خودشون همیشه میگن برکت اورد به خونمون
مال اينا شرايطي نبود هردوتا مورد پدر و مادر بچه فوت شده بودن و اقوامشون توانايي سرپرستي بچه ها رو نداشتن
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
سلام برادر شوهرم بچه دار نمیشدن حتی برا ای وی اف هم اقدام کرده بودن اما با توجه به شرایطشون گفته بودن نمیشه پرونده کامل کامل بود منتظربودن بچه بگیرن یهو اشنایی گفت این از بدین برا ای وی اف وخدا راشکر گرفت دیگه بچه نگرفتن
یکی از همسایه های قدیمی ما دخترش بچه دار نمبشد یه دختر به فرزندی برداشتن بعد دوسال باردار شد دکترا تعجب کرده بودن الان دخترش ازدواج کرده بچه هم داره خیلیم دوسش دارن