2777
2789
عنوان

متاهلی اون چیزی نبود که فکر میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 34 پست
اگه عقد نیستی بهم بزن

عقد هم باشه چه عیبی داره باید بهم بزنیم باید یاد بگیریم برا خودمون ارزش احترام قاعل بشیم لعنت به هر چیزی که عیب و بده لعنت به هر رسم و آیینو سنته 

ی جا تمومش کنیم  

منم دوران مجردی خیلی شاد و با انرژی بودم الان خیلی عصبی شدم

اگه میبینی مجردی حالت بهتر بوده،همین الان که دورانه نامزدی و خوشیه و بچه نداری جدا شو

اولش که این باشه،تهش معلومه

کاش من الان جای تو بودم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم ۲۵ سالمه

منظورم اینه تایم اشنایی تا نامزدیتون کم بوده؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم دوران مجردی خیلی شاد و با انرژی بودم الان خیلی عصبی شدم

بی پولی سخته

سر مسائل مالی خیلی اذیت شدم

خانواده خودمم نمیبخشم هیچوقت

اصلا یچی از بی‌پولی و گشنگی و بدبختی بگم باورت نمیشه چ روزهایی رو این آدم بهم داده

الان اصلا گردن هم نمیگیره میگه حداقل برای خوردن داشتیم ولی زرررر میزنه قسط و بدهی هایی ننش تلنبار شده بود و چک ما دست مردم و بانک هی داشتیم فقط پول جور میکردیم هی وام می‌گرفتیم ک بدهی هارو بدیم

خدا لعنت کنه ننه شو

رنگ صبح رو نبینه الهییییی

عقد هم باشه چه عیبی داره باید بهم بزنیم باید یاد بگیریم برا خودمون ارزش احترام قاعل بشیم لعنت به هر ...

اخه قبل یه عقد ناموفق هم داشتم

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

وای تروخدا نگو من خیلی از ازدواج میترسم با اینکه دو ساله تو رابطه ایم ولی خیلیییییی میترسم خیلی زیاد 

میترسم اونی نباشه که فکرشو میکنم با اینکه الان خرج میکنه پول میده خسیس نیس تو گشت و گذار و این چیزا اوکیه حمابت میکنه پشتمه همیشه هرکاری از دستش بر بیاد میکنه ولییییییی میترسم بعد ازدواج رفتارش با من نمیدونم قراره چطور باشه پیش خانوادش چطوری باهام رفتار میکنه اصلا رفتار خانوادش باهام چطوری میشه میترسم با حرف مادر و خواهر بره جلو خیلی میترسممممم خانوادشو خیلی دوس داره و روشون حساسه مخصوصا خاهرشو خیلی دوسداره کلا همشونو دوسداره🥲

اخه قبل یه عقد ناموفق هم داشتم

هزار تا داشته باش مهم نباشه برات ،ولشون کن حرف مفت مردم رو ولی از این به بعد دقت کن ..به فکر ازدواج هم نباش فعلا ،عزیز پول نباشع آرامش میره ،عده ای هم که پول دارن روان ندارن ،میری ی بچه میوفته دامنت راه بری باید خرجش کنی باز خودت میدونی 

بی پولی سختهسر مسائل مالی خیلی اذیت شدمخانواده خودمم نمیبخشم هیچوقتاصلا یچی از بی‌پولی و گشنگی و بدب ...

اره دقیقا من از اول نمیدونستم این همه مشکل مالی داره وگرنه اصلا جوابشو نمیدادم وقتی نزدیک به عقد شدیم متوجه شدم که مشکل مالی داره چون میخاد برای عقد و طلا خریدن وام برداره😐😑

باباشم یه خونه چوسکی داره میگه بعد عروسی برید اونجا بشینید 

من خونه بابام مشکل مالی ندارم همیشع تفریح و مسافرتم به راه بود 😞

وای تروخدا نگو من خیلی از ازدواج میترسم با اینکه دو ساله تو رابطه ایم ولی خیلیییییی میترسم خیلی زیاد ...

چند بار بری خونشون متوجه میشی

اره دقیقا من از اول نمیدونستم این همه مشکل مالی داره وگرنه اصلا جوابشو نمیدادم وقتی نزدیک به عقد شدی ...

والا منم نداشتم خونه بابام راحت زندگی کردم

ولی بعد عروسی متوجه شدم ک چقد چک کشیده 

پول یه خونه بدهی داشت ده سال پیش

انقد نخوردم ک کم خونی شدید گرفتم 

خود عنترش رو ننش می‌کشوند خونش میخوروند

از خانواده ام دور بودم ولی می‌دونستن اصلا نمیبخشمشون

مادرشوهرمم الان مث سگ داره جون میده

من همه چی دارم الان ولی افسرده ام

والا منم نداشتم خونه بابام راحت زندگی کردمولی بعد عروسی متوجه شدم ک چقد چک کشیده پول یه خونه بدهی دا ...

😢اوخی عزیزم