2777
2789

سوال‌پرسیدم؟‌دوستم‌میگه‌بااینکه‌گرونترین‌خوابگاه‌شهر

رو‌گرفتم‌ولی‌خیلی‌اذییتم‌و‌مصل‌خونه‌نیست😐😐😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از وقتی استادم گفته بود تو خوابگاه جن بود دیگه تا عمر دارم خوابگاه نمی‌گیرم😐

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

خب معلومه ک مثل خونه نمیشهاز چه نظر شکنجه گاهه؟

دوستم‌پسره

میگفت‌خیلی‌محدودیم‌

میگن‌نباید‌زیاد‌بیرون‌باشی‌و‌زمان‌ازادیمون‌کمه‌

تو‌اتاقشونم۸نفرن‌میگه‌سروصدا‌اذییتم‌میکنه

😂😂اینجا تو خوابگاه ما هم میگفتن

تو گفتی دیگه مطمئن شدم عمرا اسم خوابگاه رو بیارم😂

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

دوستم‌پسرهمیگفت‌خیلی‌محدودیم‌میگن‌نباید‌زیاد‌بیرون‌باشی‌و‌زمان‌ازادیمون‌کمه‌تو‌اتاقشونم۸نفرن‌میگه‌سر ...

خب زندگی خوابگاهی همینه

هتل پنج ستاره نیست ک

محدودیت داره، اما اگر با آدمای خوبی هم اتاق باشی خیلی قشنگ میگذره

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

دوستم‌عین‌جنه😐😐😐

🤣🤣🤣