2777
2789

بچه ها من اصلا اعتقادی نداشتم

یه مورد مهم خواهش میکنم ازم نخواهید شماره ازش بهتون بدم چون اجازه نمیده

باهاش تماس گرفتم

حتی قبلا تو تلوزیون شنیدم که از طریق حک گوشی به آدم میگن 

با گوشی کاریم زنگ زدم 

حتی اسممو هم درست گفت ۳ حرف گفت هر ۳ تو اسمم بودن

سوال زیاد ازش پرسیدم جز یکی همه رو درست جواب داد

بهم گفت نامزدت داره بهت خیانت میکنه با کی و چطورش رو هم گفت

من نامزدم یه ماه گرفتگی داره رو زانوش داره و متاسفانه اونم می دونست

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه نمیگی روش و ادمشم حتی بهت گفت؟ خیلی راحته اول غیر مستقبم به نحوه ی خیانش و اون ادم اشاره کن وقتی ترسید ینی اره...اگرم به وی خودش نیاورد تو هی بیشتر با جزییات ب روش بیار بالاخره یه جا وا میده

مگه نمیگی روش و ادمشم حتی بهت گفت؟ خیلی راحته اول غیر مستقبم به نحوه ی خیانش و اون ادم اشاره کن وقتی ...

نمی دونم چیکار کنم

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

نمی دونم چیکار کنم

ببین مستقیم ب روش نیار که اگر چیزی نبود همه چی خراب شه...غیر مستقیم بهش بگو مثلا ازون فلانی( اون کسب ک باهاش خیانت میکنه) بدم میاد...امارشم خوب دارم فقط منتظرم یه موقعیتی پیش بیاد آبروشو ببرم...حالا اگرم اون کسی ک دعامویس بهش اتهام زده ادم موجهیه ک الکی اینارو پیشتش نگو هم ابروی اون بره هم خودت ضایع شی

ولی اگر ادمیه ک این کارا بهش میاد به نامزدت بگو ببین واکنشش چیه

میشناسی ...یعنی طرف کامل گفت اسمش و نشونی اینا

نشونی نداد

فقط حوالی سکونتش گفت