2777
2789

کارت عابر بانکم خونس گمش نکردم ولی چند ساعت میش پیامک برداشت اومد تو سامانه نگاه کردم بانک برداشت کرده همین چند  روز پیشم پول پیامک برداشت شد واسه شما از حسابتون پول کم نشده؟؟مبلغش ۲۱۸ تومن بود

اووو چخبره

من پول نداشتم اس ام اس بانکش قطع شد

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

نه 

فقط پول پیامک سالانه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یه مبلغی رو بانک سپرده گذاری کردیم یک هفته تا واریز سود پول مونده.میخواستیم پول رو فردا برداشت کنیم چون برداشت آزاده هر موقع که بخوای میتونی برداشت کنی.اگه برداشت کنیم کل سود این ماه می‌ره یا فقط اون ۲۳ روز پرداخت میشه؟؟

هزارمین کاربری 😬😬😬 

رمز دومت و کسی نداره

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

احتمالا یکی برداشت کرده رمز دومتو داره یا هرچیزی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نماز شب پارتیِ برآورده شدن حاجته.🌱               تو مرا امیدِ ماندن تو مرا پناهِ جانی #اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج.🤍       یه صلوات برای سلامتی و ظهورش میفرستی؟😍      دوستان این کاربری از تاریخ ۲دی 1403به من واگزار شده مامان ماهلین و مهدی☺             

نه هبچکی نداره

امکان نداره بانک برداشت بزنه .شماره حسابتم یا شبا احتمال نداره کسی برداره