2777
2789
عنوان

چرا جدا نمیشی❓

164 بازدید | 13 پست

از همسر یا خانواده؟

دلیلش و اینکه چرا تا الان جدا نشدین

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دلیلی برای جدایی نمیبینم

تاپیک خطاب به کساییه که قصد جدایی دارن

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بخاطر بچم

غصه خوردن پدر ومادرم

حرف مردم

سالهاست روانی بودن و دست به زنشو تحمل کردم

ولی دیگه حس میکنم توانی ندارم

کاش میشد فکر هیچ چی رو نکنم وبرم

یا ای کاش که خودشو اصلاح میکردومنو میسه بوکسش نمیکرد

خب ننوشتین که

بله ببخشید

ربطی نداره جمله ت کاملا بی ابهام بود و معلومه مخاطب کیهعذر خواهی نداره

اتفاقا خواستم توضیح بدم که کسی که قصد جدایی نداشته باشه اصلا کامنت نمیذاره 

ولی دیدم بهتر بود مینوشتم که اگر قصدشو داری ...