2777
2789
عنوان

نوستالژی 🫠🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 2694 بازدید | 120 پست
مرسی گل من خوبم تو چطوری نی نی خوبه؟؟؟؟چند روزه پخش و پلاییمعصر میخایم جمع بشیم ملک شاید تاپیک بزنه

منم بد نیستم دو روز یکم حال ندارم کلافه ام 🫠🫠

اااا چه خوب💃💃💃💃

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی آدم بدیه😅😅😅😅😅وای خدا😅😅😅😅😅حالت چطوره خوبی؟؟صبحونه و نهار و شام قشنگ میخوری؟؟؟

شقایق عشقه عشق🥰🥰😍😍

خوبم فداتشم، راستش نه دو روزه نابود شدم فکرمیکنم همه چی بو میده، روزی ۴ بار لباس عوض میکنم ۲ بار میرم حموم

غذا هم فقط نون و پنیر🫠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
سلام عشقم❤❤❤❤کاربری تعلیقمو تک کردی ندیدم ببخشید

عکس کاربریت🥺🥺🥹🥹🤕🤕

سارا چرچیله دختر دوم چرچیل هم اسم منه😢😢😢😢

قربون اسم قشنگت بسم من🥰😍🥰😍🥰

شقایق عشقه عشق🥰🥰😍😍خوبم فداتشم، راستش نه دو روزه نابود شدم فکرمیکنم همه چی بو میده، روزی ۴ بار لب ...

قربونت برمممم ❤️❤️😘😘

حموم‌میری خیلی مراقب لطفا باش...سخته ولی ابمیوه طبیعی 

شیر داغ کن بخور...راستی سیب و‌ماهی تو حاملگی بخور واس بچه عالیه...

کندور بخور یادت نره واس هوشش...مویز بخور....

اجیل اینا یاد نره ها‌....

شده یه پیش دستی غذا رو بخور

نمک‌اینا کم کن باد نکنی...شیرینی اینا کم بخور اضافه وزن واست نشه

قشنگممممم خیلی مراقب باش🧿🧿❤️❤️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

قربونت برمممم ❤️❤️😘😘حموم‌میری خیلی مراقب لطفا باش...سخته ولی ابمیوه طبیعی شیر داغ کن بخور...راستی ...

چشم فداتشم مواظبم😍🥰😍🥰 اره میوه میتونم بخورم بیشتر سیب و نارنگی، آجیل هم میخورم

مرسی عزیزم چشم🥰🥰🥰 چقدر مهربونی آخه

چشم فداتشم مواظبم😍🥰😍🥰 اره میوه میتونم بخورم بیشتر سیب و نارنگی، آجیل هم میخورم مرسی عزیزم چشم🥰� ...

کار خوبی میکنی...😍💖

ببین ماهی یادت نره حتما بخور

اینا واس اول های بارداری خیلی مهمه و تاثیر داره کندور هم ماهی یکبار حتما بخور...

فداتشممم عشق منی تو🧿🧿😘😘💖💖🫂🫂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

کار خوبی میکنی...😍💖ببین ماهی یادت نره حتما بخوراینا واس اول های بارداری خیلی مهمه و تاثیر داره کند ...

شقایق کندور کجا بود اینجا آخه😐😐😐😐 ماهی و منتطرم سه شنبه برم از دکتر بپرسم مطمئن بشم چه ماهی هایی خوبه. دعا کن صدای قلبش و بشنوم سه شنبه🥺🥺🌹🌹

قربون اسم قشنگت بسم من🥰😍🥰😍🥰

خدا نکنه عشق من

الهی بمونی برام❤

ترنجم یکی از دلخوشی های منه توی سایت😘😘😘😘😘

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

خدا نکنه عشق منالهی بمونی برام❤ترنجم یکی از دلخوشی های منه توی سایت😘😘😘😘😘

🥰😍😘🫂عزیزدلمی

درسته خوشمزه بودن ولی تو جمع بودن بیشتر باعث می‌شد به آدم بچسبه الان بچه ها تک و تنها میشینن نصفه می ...

👌👌 اره دیگه اون دوران بازی ها و دورهمی ها جذابتر بود، بچه های الان اکثرا تنهان

شقایق کارتون رد پای آبی و گربه سگ و تام و جری و میگ میگ هم نوستالژی بود 😍

شقایق جواب این کامنتم رو دیشب ندادی 😘

.

کاربری قبلیم به مدت 7 روز تعلیق شد صبح 😔

miss00-zahra هستم 😁

@بهار2124  

miss00_zahra  هستم یک تعلیقی 😁روزی بهلول، پیش خلیفه هارون الرشید نشسته بود. جمع زیادی از بزرگان خدمت خلیفه بودند. طبق معمول، خلیفه هوس کرد سر به سر بهلول بگذارد. در این هنگام صدای شیهه اسبی از اصطبل خلیفه بلند شد.خلیفه به مسخره به بهلول گفت: برو ببین این حیوان چه می‌گوید، گویا با تو کار دارد. بهلول رفت و برگشت و گفت: این حیوان می‌گوید مرد حسابی حیف از تو نیست با این خرها نشسته‌ای. زودتر از این مجلس بیرون برو. ممکن است که خریت آنها در تو اثر کند.