2777
2789
عنوان

نوستالژی 🫠🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 120 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کارتون پسر شجاع و باباش پدر پسر شجاع 😂

😍🥰😉

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
کارتون پسر شجاع و باباش پدر پسر شجاع 😂

دوست قشنگم‌ مرسی از این همه خاطرات قشنگ و مرورش🥰😍 با اجازت من برم

برای منو لوبیا دعا کن🥰🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
@چرچیلمم @tanhaye1402

کی من ؟ با من بودین ؟ 😁😁 من چیزی یادم نمیاد اخه من هنوز ۱۳ سالم تموم نشده😁😁🤣🤣🤣🤣🤣😂😂 ۱۳ سال عمر با عزت از خدا گرفتم ولی این چیزا رو ندیدم ابدا😁😁😁😁🤣🤣

🖤مامان دلتنگتم کاش یه بار دیگه میدیدمت و بغلت میکردم 🖤🖤

کی من ؟ با من بودین ؟ 😁😁 من چیزی یادم نمیاد اخه من هنوز ۱۳ سالم تموم نشده😁😁🤣🤣🤣🤣🤣😂😂 ۱۳ سال ...

ای ننه😁😁😂😂🤣😍🥰 قربونت برم من🥰🥰🥰 اشتباه شده پس🫂🫂🫂 عمرت طولانی و پر عزت عزیزدلم

ای ننه😁😁😂😂🤣😍🥰 قربونت برم من🥰🥰🥰 اشتباه شده پس🫂🫂🫂 عمرت طولانی و پر عزت عزیزدلم

فدات بشم عشقم😘😘🤗  نه اشتب نشده  منم دیدم اینارو  هیع یادش بخیر 😊🙂😍😁😁

🖤مامان دلتنگتم کاش یه بار دیگه میدیدمت و بغلت میکردم 🖤🖤

فدات بشم عشقم😘😘🤗 نه اشتب نشده منم دیدم اینارو هیع یادش بخیر 😊🙂😍😁😁

😍🥰😍🥰🫂🫂

سلام عشقم❤❤❤❤کاربری تعلیقمو تک کردی ندیدم ببخشید

سلاااام چطوری؟‌ خوبی؟‌

اااا نمیدونستم ک 😍😍🥰🥰کجایی پس؟

لینک برای من باز نمیکنه☹☹☹☹

اااا چرا کپی کن باز میشه😘😘

سلاااام چطوری؟‌ خوبی؟‌اااا نمیدونستم ک 😍😍🥰🥰کجایی پس؟

مرسی گل من

خوبم تو چطوری نی نی خوبه؟؟؟؟

چند روزه پخش و پلاییم

عصر میخایم جمع بشیم ملک شاید تاپیک بزنه

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

وااای🤣🤣🤣🤣شقایق چجور آدمیه؟😜🤪

خیلی آدم بدیه😅😅😅😅😅وای خدا😅😅😅😅😅

حالت چطوره خوبی؟؟

صبحونه و نهار و شام قشنگ میخوری؟؟؟

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊