2777
2789
عنوان

وسواس بیماری

83 بازدید | 15 پست

کسی هست وسواس بیماری داشته باشه؟ خیلی داره عذابم میده 

حدودا 5 سال پیش دچار بیماری پانیک شدم ازونموقع شروع شد خوب میشه ولی دوره ای دوباره این وسواسم برمیگرده 

کاربری دست دو نفره دوستان❤️

من داشتم وحشتناک الان خفیف شده زندگیم نابود شده بود همش عذاب میکشیدم

چطوری بهتر شدی؟ من تا یه چیزیم میشه یا یه دردی میگیرم سریع فکرم میره سمت مریضی خسته شدم به خدا 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چطوری بهتر شدی؟ من تا یه چیزیم میشه یا یه دردی میگیرم سریع فکرم میره سمت مریضی خسته شدم به خدا

یه مدت قرص مصرف کردم زیر نظر روانپزشک دیگ نرفتم رژیم گرفتم وزنم کم شد خیلی حالم خوب شد

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
دارو مصرف کن برو متخصص اعصاب وروان وسواس فکری داری

راستش میرفتم یه مدت ولی دیگه قطعش کردم. دست خودم نیست اصلا افسردم کرده این وسواس 

یه مدت قرص مصرف کردم زیر نظر روانپزشک دیگ نرفتم رژیم گرفتم وزنم کم شد خیلی حالم خوب شد

خداروشکر که بهتر شدی عزیزم ❤️برای منم دعا کن توروخدا 

منم میرفتم یه مدت ولی قطع کردم انقد بهم دارو داد

منم داشتم ، هنوزم دارم واسه منم با پنیک شروع شد ، مدیتیشن کن ، وقتی بفهمی فکر تو واقعیت نیست ، حقیقت نیست ، لزوما اتفاق نمیوفته و فقط یه فکره که حاصل تجربه‌های گذشته.ش یا از روی غریزه‌س که میخواد بقای تو رو حفظ کنه ، و آگاه بشی که کار سیستم عصبی اصلا خوشحال کردن و شاد کردن تو نیست ، فقط دنبال بقای توعه ، و بقا یعنی ترس ، استرس ، اضطراب ، نگرانی ، در نظر گرفتن بدترین شرایط ، چون فقط اینجوریه که تو دائم حواس جمعی و هوشیار ، اینا میشه ذهن آگاهی ،و هر بار به چالشش بکش ، بهش بگو تا حالا چندبار وعده‌هایی که دادی عملی شده ؟ چندبار گفتی فلان اتفاق نکنه بیوفته و افتاده ؟ هیچی . اینجوری کم کم بی‌اعتبار میشه ، و میبینی که هیچ ایرادی نداره اگر بیخیال افکار منفی بشی ، کم کم خوب میشی 

منم داشتم ، هنوزم دارم واسه منم با پنیک شروع شد ، مدیتیشن کن ، وقتی بفهمی فکر تو واقعیت نیست ، حقیقت ...

خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتین❤️5 ساله درگیرم به خدا هی کمو زیاد میشه ولی هیچوقت نمیره این وسواس 

مثلا این 4 5 ماهه دو سه بار اندازه ی چند روز سردرد داشتم و هی فکرم میره سمت مریضی های ناجور با اینکه میدونم واقعی نیست همش میگم خب یه درصد واقعی باشه چی. مدیتیشن رو حتما امتحان میکنم 

خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتین❤️5 ساله درگیرم به خدا هی کمو زیاد میشه ولی هیچوقت نمیره این وسواس م ...

خواهش میکنم انشالله که کامل خوب میشی 

خب این طبیعیه ، چون وسواس دست می‌زاره رو موضوعات مهم ، مثل حیات آدم ، آدمایی که برات مهم هستن ، فقط سرچ نزن تو اینترنت چون ذهن ما یه عادت بدی داره، وقتی موضوعی رو کامل نبینیم  ، خودش شروع می‌کنه کاملش میکنه، و معمولا وحشتناک میبینه اون موضوع رو ، ما پزشک نیستیم، کامل اطلاع نداریم ، ناقص میبینم داستان رو ، منم همینجوری بودم ، یه چیزیم میشد سریع سرو میزدم ، به روز علایمی که داشتم رو تو حداقل سه تا مریضی دیدم ، یهو به خودم گفتم خب الان کن باید هر سه تای این مریضی‌ها رو داشته باشم ؟ 😐 رفتم دکتر هیچکدوم خداروشکر نداشتم ، از اون به بعد دیگه سرچ نمی‌زنم.

اصلا سرچ نزن تو اینترنت 

خواهش میکنم انشالله که کامل خوب میشی خب این طبیعیه ، چون وسواس دست می‌زاره رو موضوعات مهم ، مثل حیات ...

ممنونم همچنین شما انشالله. حرفاتون خیلی آرامش بخش بود واقعا. سرچ توی گوگل این بلا رو سر من آورد از اول. همه چیز رو ربط میده به بیماری های ام اس و سرطان‌ 

ممنونم همچنین شما انشالله. حرفاتون خیلی آرامش بخش بود واقعا. سرچ توی گوگل این بلا رو سر من آورد از ا ...

سلامت باشی ، مطمئن باش از پسش برمیای ، قطعا یه روز نگاه می‌کنی میبینی چقدر قوی بودی که اینو حل کردی ❤️💐

عزیزم حتما دکتر برو چون وسواس دست خودت نیست دارو نخوری کل زندگیت وحتی جسمت درگیر این وسواس میشه

راستش یه مدت روانپزشک میرفتم ولی قطع کردم 

الان پیش تراپیست میرم