2777
2789
عنوان

چرا شوهرم من تو جمع گاو میشه

264 بازدید | 21 پست

حرفای مضخرف میزنه

مثلا امروز میگفت درسته زنمم حسابه ولی حرف اخرو من میزنم

یااینکه نگاه اینه قدی میکرد اصلا نظر منو‌نپرسید ب اون اقاکه توجمع بود کارش اینه در رابطه با سفارشش حرف میزد

بیامم گله کنم دعوا راه میندازه بدت. دلمو میشکنه چقد نفهمو  بیشخصیته خیلی دلم خونه ازش

هرچه دادم به اوحلالش باد

میخواد جلب توجه کنه؟

دلم ۳ تا دختر میخواد اسمشون رو بذارم فلفلی و قلقلی و فسقلی چهارمی اگر اومد میذارم فنقلی😍🥰یه قدم برو عقب،آفرین فقط یه قدم؛اندازه یک پا دور شو از زندگی که فکر میکنی در حال انفجاره.میبینی؟فقط ذرت ها هستن که دارن میترکن تا یه پفیلای مشتی مهمونت کنن.زندگی انقدر بی در و پیکر نیست عزیزم.راستی مگه تو خدا نداری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار نقطه ضعف داره یه جوره همش میخواد بگه من از همه سرترم به همه میپره و باهمه حرف تلخه

توام خرید رفتنی ازاون نظر نخواه از آدمای اطراف نظر بگیر حسابش نکن تا بفهمه چه حسی داره

جدی نگیر خواهر .دنیا دوروزه....مردادوست دارن توجمع بگن حرف حرف خودشونو مثلا😁 من جلو مادرشوهرم برای شوهرم میوه اینا پوست میکنم که بگه هوای پسرموداره🤭نمیدونه وقتی اون نیست میزنم پشتش میگم سریع یه میوه بشوربیار...ظرفاروشستی😁😁😁😁😁😁🤭🤭🤭🤭🤭

توام خرید رفتنی ازاون نظر نخواه از آدمای اطراف نظر بگیر حسابش نکن تا بفهمه چه حسی داره

اصلا نمیبرمش خوشم‌نمیاد بخدا دوقدم باش برم‌بسکه گوشت تلخه این بشر بی عقل

هرچه دادم به اوحلالش باد
جدی نگیر خواهر .دنیا دوروزه....مردادوست دارن توجمع بگن حرف حرف خودشونو مثلا😁 من جلو مادرشوهرم برای ...

من تو خونه که جرات نمیکنم این کارارو کنم مث سگ بم‌میپره خواهر

هرچه دادم به اوحلالش باد