2777
2789
عنوان

هارپ

| مشاهده متن کامل بحث + 2464 بازدید | 177 پست
یعنی این فشار منطقه شبه جزیره عربستان به منطقه فلات ایران باعث فشار بر روی گسل ها میشه و این گسل ها ...

همین فشار منطقه رو متوحجه نمیشم 

صفحات زمین تو  شبه جزیره عربستان داره فشار میاره ب فلات ایران؟

بچه ها به نظرتون تهران بمونم یا برم شهرستان دلم داره تیکه پاره میشه

شهرستان فکر میکنی اوضاع ارومه???باد داره اردبیل وارمیه  رو میبره از یه طرف زلزله هم میاد.همه شهرا میاد.بنظره من بری خارج بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره ملت عادی .بیچاره فقیرا

واقعا اونایی ک 4شنبه ماشین نداشتن خیلی بد بود تو پارکا پتو انداختن خوابیدن دمه صبح از لرز بیدارشدن مخصوصا اونایی ک بچه کوچیک داشتن 

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
والا گفتن تا دوهفته اماده باشین  من ساک اماده کردم هم تو ماشین گذاشتم هم دم خونه که سریع بپریم ...

کی گفته آماده باشین؟تهرانیها؟

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
والا گفتن تا دوهفته اماده باشین  من ساک اماده کردم هم تو ماشین گذاشتم هم دم خونه که سریع بپریم ...

نوشته اصلا نريد بيرون فقط وقتي زلزله بيادو پناه بگيري آروم كه شد يكم بايد بري بيرون

كمي معجزه لطفا 
امروز یه برنامه دیدم تلویزیون جالذ بود. کارگری رو تبلیغ میکرد میگفتن کاره جوهره ی انسان هست وروزی ح ...

عزیزم نون حلال فقط واسه ما باید باشه 

اقا و اقازاده حرومم بخورن ایراد نداره 

نخورن ندوزدن کی بره تایلنداینا

همش با خودم فکر میکنم اگه خونه بودم از طبقه ۴ بیام بیرون یا تو خونه پناه بگیرم این فکر دیوونم کرده

شهرستان فکر میکنی اوضاع ارومه???باد داره اردبیل وارمیه  رو میبره از یه طرف زلزله هم میاد.همه شه ...

فقط میتونم شهرستان برم 

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
من خونم شهرستانه  خونه بابام اینا کرج  بخاطر اونا نمیرم شهرخودمون  میخام پیششون با ...

منم اصفهان به خاطر مامانم اينا نميرم بابام ميگه تو مامانت بريد اما من دلم طاقت نمياره 😔

كمي معجزه لطفا 
واقعا اونایی ک 4شنبه ماشین نداشتن خیلی بد بود تو پارکا پتو انداختن خوابیدن دمه صبح از لرز بیدارشدن م ...

اخه جای امنی هم نداریم پناه ببریم !!

سوله های بزرگ کاش بسازن تو هر شهری

یا برای کرمانشاهای ها 

تو مشهد هم سنگ سفید اردیبهشت و فروردین زلزله اومد مردمانش هنوزم تو چادرن !!!!

رسیدگی در حد لالیگا!

امروز اولین روز از باقی عمر توست...