2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نباید بذاره بپوش برو پرسیدم بگو میرم مغازه خرید دارم

میه تنها نرو با مامانم برو 

منم دوست ندارم‌واقعا دوس دارم خودم‌تنها برم الان استرس گرفتم چی بهش بگم که بزاره تنها برم 

اخه میگه تنها نرو منم نمیتونم مادر شوهرمو بندازم دنبالم ببرم میگه هر چی میخوای بگو خودم‌میگیرم

چند بار برو بیا تا عادت کنهتا خونه پدریم  ک نمیشه ازاد بریم بیرون خونه شوهرم باید بترسیم اینکه نمیشه پس ازادی چی میشه 

با زبون خوش بهش بگو مادرت خسته میشه تنها میرم

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
چند بار برو بیا تا عادت کنهتا خونه پدریم ک نمیشه ازاد بریم بیرون خونه شوهرم باید بترسیم اینکه نمیشه ...

دعا کن برام🤣

تا اومد بهش میگم برام پول بزن تا فردا برم‌وسیله های کیک رو خودم بخرم 

اینجور خوبه بهش بگم

میه تنها نرو با مامانم برو منم دوست ندارم‌واقعا دوس دارم خودم‌تنها برم الان استرس گرفتم چی بهش بگم ک ...

بابا خب سیاست به خرج بده اونطوری که میشناسیش مثلا بگو عه خب من دوست دارم تنها باشم یکم خلوت کنم با خودم از هوا لذت ببرم ادما به تنهایی نیاز دارن مگه تو به من اعتماد نداری 

والا هضمش واسم سخته نمی‌دونم چی بگم

همیشه من اینم از اون موقع عروسی کردم فقط تا خونه بابام رفتم‌و برگشتم‌اونم خودش بردم 

همسایه هاشون باورشون نمیشد من اینجا زندگی میکنم میگف هیچ ندیدمت

دعا کن برام🤣تا اومد بهش میگم برام پول بزن تا فردا برم‌وسیله های کیک رو خودم بخرم اینجور خوبه بهش بگ ...

همینو بگو اصن براچی توضیح بگو بچه نیستم میخوام برم چته بذار عادت کنه نذاری به هدفش برسه اگه الان بذاری بدترم میشه نتیجه هم بیابگو

همینو بگو اصن براچی توضیح بگو بچه نیستم میخوام برم چته بذار عادت کنه نذاری به هدفش برسه اگه الان بذا ...

باش حتماااا دیگ‌تا بیاد آخر شب میشه فردا ححتما میام نتیجه رو میگمم

همینو بگو اصن براچی توضیح بگو بچه نیستم میخوام برم چته بذار عادت کنه نذاری به هدفش برسه اگه الان بذا ...

شوهرم اجازه داد فقط با کلی دعوا🤣

میگف نمیشه تورو تنهایی بفرستی بیرون گفت برو با مامانم منم برگشتم گفتم تا کی لازمه هی با مامانت برم و بیام 

راسی حالا که میخوام برم به مادر شوهرمم لازمه خبر بدم؟