mdux مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1051 عنوان بیایددد 122 بازدید | 14 پست من فردا میخوامکیک درستکنم بعد لوازمشو نداریمدوس دارم برم بیرون خودمبگیرم چی به شوهرم بگمکه راضی شه بزاره برم 1403/10/28 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anserli عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 4483 مگه اسیریه بهش بگوبرای چی میخای بری آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
mdux مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1051 مگه اسیریه بهش بگوبرای چی میخای بری اخه میگه تنها نرو منم نمیتونم مادر شوهرمو بندازم دنبالم ببرم میگه هر چی میخوای بگو خودممیگیرم
mdux مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1051 چرا نباید بذاره بپوش برو پرسیدم بگو میرم مغازه خرید دارم میه تنها نرو با مامانم برو منم دوست ندارمواقعا دوس دارم خودمتنها برم الان استرس گرفتم چی بهش بگم که بزاره تنها برم
anserli عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 4483 اخه میگه تنها نرو منم نمیتونم مادر شوهرمو بندازم دنبالم ببرم میگه هر چی میخوای بگو خودممیگیرم چند بار برو بیا تا عادت کنهتا خونه پدریم ک نمیشه ازاد بریم بیرون خونه شوهرم باید بترسیم اینکه نمیشه پس ازادی چی میشه با زبون خوش بهش بگو مادرت خسته میشه تنها میرم آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
mdux مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1051 چند بار برو بیا تا عادت کنهتا خونه پدریم ک نمیشه ازاد بریم بیرون خونه شوهرم باید بترسیم اینکه نمیشه ... دعا کن برام🤣تا اومد بهش میگم برام پول بزن تا فردا برموسیله های کیک رو خودم بخرم اینجور خوبه بهش بگم
کلافه_ازدست_نینی_یار عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 2104 وا مگه بچه ای تنها نرو ۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌
هیچکیی عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1152 میه تنها نرو با مامانم برو منم دوست ندارمواقعا دوس دارم خودمتنها برم الان استرس گرفتم چی بهش بگم ک ... بابا خب سیاست به خرج بده اونطوری که میشناسیش مثلا بگو عه خب من دوست دارم تنها باشم یکم خلوت کنم با خودم از هوا لذت ببرم ادما به تنهایی نیاز دارن مگه تو به من اعتماد نداری
mdux مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1051 والا هضمش واسم سخته نمیدونم چی بگم همیشه من اینم از اون موقع عروسی کردم فقط تا خونه بابام رفتمو برگشتماونم خودش بردم همسایه هاشون باورشون نمیشد من اینجا زندگی میکنم میگف هیچ ندیدمت
هیچکیی عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1152 دعا کن برام🤣تا اومد بهش میگم برام پول بزن تا فردا برموسیله های کیک رو خودم بخرم اینجور خوبه بهش بگ ... همینو بگو اصن براچی توضیح بگو بچه نیستم میخوام برم چته بذار عادت کنه نذاری به هدفش برسه اگه الان بذاری بدترم میشه نتیجه هم بیابگو
mdux مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1051 همینو بگو اصن براچی توضیح بگو بچه نیستم میخوام برم چته بذار عادت کنه نذاری به هدفش برسه اگه الان بذا ... باش حتماااا دیگتا بیاد آخر شب میشه فردا ححتما میام نتیجه رو میگمم
mdux مدیر استارتر عضویت: 1403/03/31 تعداد پست: 1051 همینو بگو اصن براچی توضیح بگو بچه نیستم میخوام برم چته بذار عادت کنه نذاری به هدفش برسه اگه الان بذا ... شوهرم اجازه داد فقط با کلی دعوا🤣میگف نمیشه تورو تنهایی بفرستی بیرون گفت برو با مامانم منم برگشتم گفتم تا کی لازمه هی با مامانت برم و بیام راسی حالا که میخوام برم به مادر شوهرمم لازمه خبر بدم؟
هیچکیی عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 1152 شوهرم اجازه داد فقط با کلی دعوا🤣میگف نمیشه تورو تنهایی بفرستی بیرون گفت برو با مامانم منم برگشتم گف ... نه بابا اصلا لازم نیست گزارش بدی ربطی بهش نداره افرین