2777
2789
عنوان

افسردگی یا

83 بازدید | 15 پست

سلام.. 6 ماه شده که دارم قرص میخورم، مشاور رفتم و... ولی چرا حالم خوب نمیشه؟؟ چرا فکر های بد از ذهنم نمیره؟ گاهی حس میکنم شاید همه همینن و من خیلی بهش فکر میکنم ولی هرکاری میکنم تهش اصلا خوشحال نیستم.. وای دلم میخواد بمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرصا باید اثر می کردن. اگه نکردن یا باید خودشون عوض بشن یا دوزشون. بعد از شیش ماه باید کل دوره ی درمان شما تموم می شد.اگه پیش روانپزشک نرفتی توصیه می کنم بری. سریعتر و بهتر از مشاور و روانشناس جواب می ده. این دو تا بیشتر برای ریشه یابی خوبن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

از خودت یا کسی عصبانی هستی اما نمیتونی کاری کنی افسردگی رو انتخاب کردی 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
قرصا باید اثر می کردن. اگه نکردن یا باید خودشون عوض بشن یا دوزشون. بعد از شیش ماه باید کل دوره ی درم ...

روانپزشک رفتم بهم قرص داد، مشاور هم چند جلسه رفتم حرف زد و.... اتفاقا برای دوز یا عوض کردنش گفتم مامانم مخالفه... میگه قرص خوب نیست... ولی اصلا دارم روانی میشم

روانپزشک رفتم بهم قرص داد، مشاور هم چند جلسه رفتم حرف زد و.... اتفاقا برای دوز یا عوض کردنش گفتم مام ...

بدون قرص خوب نمی شی. مامانا معمولا مشکلان روحی رو قبول ندارن. چون درد نداره. به چشم هم دیده نمی شه. ولی تحملش خیلی سخته. برای خوب شدن بجنگ. با مامانت حرف بزن. با دکترت حرف بزن. لازم شد عوضش کن. بی خیال نشو. حق توئ که از زندگی لذت ببری. خیلی راحت با یکی دو تا قرص درست خوب می شی. همه چی برات قشنگ می شه. قرصا هم همیشگی نیست. دوره که تموم شد دکتر قطعش می کنه. عوارض اضطراب و فکرای ناراحت کننده خیلی بیشتره.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
.......... خیلی عمیق بود حرفتون... راهکاری دارین؟

حرف خودم نبود ویلیام گلاسر در کتاب تئوری انتخاب . راهکاری که میده میگه انتخابش نکنیم و بهش نچسبیم.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
حرف خودم نبود ویلیام گلاسر در کتاب تئوری انتخاب . راهکاری که میده میگه انتخابش نکنیم و بهش نچسبیم.‌

راهکار مطالعه کردن در مورد افسردگی هست. که بدونین با چه چیزی طرف هستین.‌خودتونم کنار دارو به خودتون کمک کنین که کم کم داروها قطع بشن.‌

راهکار مطالعه کردن در مورد افسردگی هست. که بدونین با چه چیزی طرف هستین.‌خودتونم کنار دارو به خودتون ...

من راهکار ها و اطلاعات درمورد افسردگی رو میدونم.. باید شاد باشم، تفریح کنم، کتاب بخونم، با خانواده باشم و بهش فکر نکنم... ولی نمیشهههه! انگار عمق وجودم این حس رو دوست داره و واقعا دلش میخواد بمیره... دست خودم نیست و اصلا نمیتونم قدمی به سمت خوب شدن بردارم