چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
آبجی دو سال جوونمو برا ی پسر دادم ب اصرار من اومد نامزد کردیم اسم گذاشت روم ب هفته ب عقدمون سر ی بهونه ولم کرد و رفت الان چهار ماهه هرشبم شده گریه از شدت پوچی آرزوی مرگ میکنم اما ببین ادامه میدم ب زور میرم سرکار ب زور دارم زندگی میکنم توهم میتونی ادامه بده
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡
دارم ادامه میدم...ولی فقط خودم میدونم چقد نابود شدم...🙂❤️🩹
خدا تاوان میگیره از همشون مطمعن باش
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️بزرگترین ارزوی من داشتن. همسری ک دوستش داشته باشم و دوستم داشته باشد.و فرزندی ک مرا مادر. صدا. بزند♡
یه مطلبی میگم بعنوان یه همجنسی که دوس داره تمام دخترای سرزمینش خوشبخت و عاقبت بخیر بشن..من خدا یه لطفی که در حقم کرده متوجه میشم البته بازم بلطف خدا که اگه مثلا دونفری که باهم ازدواج کردن خوشبخت میشن یا کارشون به جدایی میکشه وخیلی موارد دیگه من یه خواستگاری داشتم که سنتی بود فک کن قبل اینکه اینا بیان خواستگاری من خبرداشتم بلطف خدا. خلاصه اینا اومدن نمیدونم چه محبتی از جفتمون رفت توی دل همدیگه خیلی پیگیرم بود پسره خب منم مهرش بدجوری به دلم نشسته بود خیلی گریه میکردم واز خدا میخواستمش ارتباطی هم باهم نداشتیم دوسه مرتبه توی مکاشفه بهم نشون دادن این آقا فلان سال میمیره طاقتش رو داری باهاش ازدواج کن ..ببینید عزیزان خدا چیزایی میدونه که منو وشما عمری بدونیم وهیچکسی هم از خدا مهربونتر نیست وتوی دل بدترین اتفاقات همیشه یه خیری هست که شاید سالها بعد بفهمید