powerful_giirl مدیر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 510 عنوان کاش بمیرم🙂 | مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 46 پست تاپیک زدم و به لطف بعضیا ترکید...خلاصه بگم... امشب رسیدم به بن بست ... به ته خطبه جایی رسیدم که از خدا پیش خودش گلایه کردم...لطفا دعا کنید برام.... برای آرامش دلمدعا کنید امشب یه نشونه ببینم...دعا کنید... امیدم ناامید نشه...با یه نخ نازک وصلم... و میدانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️ 1403/10/28 | 22:08 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زنبیل_قرمز عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 6847 حسم بهم گفت حس ششم قوی دارید...درسته؟ میدونی اصلا به حس ششم واینا اعتقاد ندارم من گفتم خدا بهم لطف کرده اللهم عجل الولیک الفرج💚
powerful_giirl مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 510 میدونی اصلا به حس ششم واینا اعتقاد ندارم من گفتم خدا بهم لطف کرده آرامش خاصی گرفتم ازتون🤍مرسی از حرفاتون...من خیلی تلاش کردم براش...خیلی دعا کردم...برای همین سخته برام ببینم چیزی که من انقد عاشقشم برای یه نفر دیگه باشه...حتی موقت...و این داره دیوونم میکنهنمیدونم چیکار کنمنمیتونم بهش فکر نکنم... حس میکنم تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه ببینم اونم به درد من دچار شده... چون برگشتنش دیگه دردی رو ازم دوا نمیکنه🙂 و میدانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️