دستتو میگیره ولی خب اولش باید تو دستاتو دراز کنی سمتش ،باید ازش بخای 🙂
خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️
باشه... شاید اونم التماس خدا رو کردهقبولهچرا خدا صدای اونو شنیدصدای من رو نه؟صدای اونی که خودش به دخ ...
میفهمم برات قابل هضم نیست ولی از کجا میدونی قراره اون باهاش باشه؟ مطمئن باش یه روزی یه طوری همین دختر زمینش میزنه که به... خوردن بیفته صب کن
بعدشم قرار نیست تقاص همه کارارو تو این دنیا بیینیم وگرنه هممون کلیگناه کردیم همین رابطه با نامحرم خودش گناه ولی اون که دل تورو اینطوری شکسته مطمین باش تاوانشو میده و یه روزی تو اینو خواهی دید....
خیلی التماسش کردم...منی که برا هیچی دعا نمیکردمبه همه اماما توسل کردم...
ببین عزیزم خودت میگی برا هیچی دعا نمیکردم خب یه لحظه فک کن ما آدما هرموقع مشکلی برامون پیش میاد میریم به اماما و به زورو به خدا و به همه چی متوصل میشیم وگرنه قبلش خدا و پیغمبر نمیشناسیم انتظار داریم خدا جوابمونو بده طلبکارم هستیم:))
روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست.