2821
2789
عنوان

کاش بمیرم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 46 پست
🙂❤️‍🩹دارم میرم ولی...کاش نزاره

دستتو میگیره ولی خب اولش باید تو دستاتو دراز کنی سمتش ،باید ازش بخای 🙂

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️

کاش دلت آروم بگیره 

از خدا اون پسرو نخواه معلوم نیست اونم الان داره برای کی التماس خدارو می‌کنه

سخته منم دو سال باهاش بودم خیلی دوسش داشتم خدا میدونه هر شب به امید ازدواج با اون میخوابیدم ولی نشد فقط برای آرامش دلت دعا کن نه برگشتن به اون

شاید بگی چه راحت این حرفو میزنه ولی این حرفو منی میزنم که کسی که عاشقش بودم گفت حالا که فهمیدی خیانت کردم فقط برو بزار با عشقم خوشبخت بشم:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش دلت آروم بگیره از خدا اون پسرو نخواه معلوم نیست اونم الان داره برای کی التماس خدارو می‌کنهسخته م ...

باشه... شاید اونم التماس خدا رو کرده

قبوله

چرا خدا صدای اونو شنید

صدای من رو نه؟

صدای اونی که خودش به دختره خیانت کرد رو شنید

صدای منی که ۵ سال به پاش موندم رو نه...

میدونی

خیلی خسته تر از این حرفام

و می‌دانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️

دستتو میگیره ولی خب اولش باید تو دستاتو دراز کنی سمتش ،باید ازش بخای 🙂

خیلی التماسش کردم...

منی که برا هیچی دعا نمیکردم

به همه اماما توسل کردم...

تیتر تاپیک رو دیدم یاد قهوه پدری و تکیه کلام سیمین افتادم کاش بمیرم تو اوج بدبختی طلای عتیقه پیدا کر ...

🙂🙂🙂🙂

کاش برای منم معجزه شه...

باشه... شاید اونم التماس خدا رو کردهقبولهچرا خدا صدای اونو شنیدصدای من رو نه؟صدای اونی که خودش به دخ ...

میفهمم برات قابل هضم نیست ولی از کجا میدونی قراره اون باهاش باشه؟ مطمئن باش یه روزی یه طوری همین دختر زمینش میزنه که به... خوردن بیفته صب کن 

بعدشم قرار نیست تقاص همه کارارو تو این دنیا بیینیم وگرنه هممون کلی‌گناه کردیم همین رابطه با نامحرم خودش گناه ولی اون که دل تورو اینطوری شکسته مطمین باش تاوانشو میده و یه روزی تو اینو خواهی دید....

خیلی التماسش کردم...منی که برا هیچی دعا نمیکردمبه همه اماما توسل کردم...

ببین عزیزم خودت میگی برا هیچی دعا نمیکردم خب یه لحظه فک کن ما آدما هرموقع مشکلی برامون پیش میاد میریم به اماما و به زورو به خدا و به همه چی متوصل میشیم وگرنه قبلش خدا و پیغمبر نمیشناسیم انتظار داریم خدا جوابمونو بده طلبکارم هستیم:))

هر کی سر وقت منتخب می میره .

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

ای بابا. امشب چقدر تاپیکهای مردن و خودکشی و اینها می بینم! بسه اینقدر ناامید نباشین تو رو خدا. قوی باشید. دنیا همینه دیگه. همه مشکل دارند.

گاهی بايد در برابر مشكلات سكوت كرد ، شايد خدا حرفی برای گفتن داشته باشد ،،،

میفهمم برات قابل هضم نیست ولی از کجا میدونی قراره اون باهاش باشه؟ مطمئن باش یه روزی یه طوری همین دخت ...

راست میگی... از کجا معلوم رابطشون کات نشه🙂

کاش ببینم اون روزو...

۴ ماهه شب و روز ندارم🙂

میدونی جالبیش چیه؟ من خواب دیدم خیانت کرده

فرداش خودم فهمیدم... نمیخواست بگه

بهم الهام شده بود...

2829
2828
2791
2779
2792