2777
2789
عنوان

یبوست شدید 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 30 پست
بنظرم با خورد و‌خوراک درست بشو نیست تو این ی هفته دیگه حداقلش با روغن کرچک و بیزاکودیل باید درست میش ...

حتما برو دکتر..یبوست شدید داری و باید دارو بده تا اون توده سفت شل بشه و بیاد بیرون..بعدشم مواظب باش یبوست نشی..اگه هموروییدم داشته باشی خودش باعث سختی دفع می شه..اما الان احتمالا یبوست داری..کاری به همورویید نداره

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم با خورد و‌خوراک درست بشو نیست تو این ی هفته دیگه حداقلش با روغن کرچک و بیزاکودیل باید درست میش ...

اینجور که گفتید، قطعا باید یه دکتر گوارش برید.

منم چندی در فکرش هستم، یه چندوقت خیلی مریض شدم، آنتی بزوتیکهاژ قوی و زیاد خوردم، در سفرهای طولانی بودم، منم گیر و گرفتار شدم. الان جو پرک رو شروع کردم، برسم خونه ببینم درست میشه آیا. قبل عید این دکتر گوارش رو باید برم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
حتما برو دکتر..یبوست شدید داری و باید دارو بده تا اون توده سفت شل بشه و بیاد بیرون..بعدشم مواظب باش ...

دکتر عمومی رفتم‌لاکسی ژل و بیزاکودیل اینا داد فک‌کنم باید برم‌متخصص ...داخلی باید برم؟

جو‌پرک و شیر مخلوط کنم شیرش ولرم باشه؟چیز دیگه نزنم؟چ مقدار باشن؟

من یه پیمانه جو پرک و یه لیوان شیر میزارم ۳۰ ثانیه مکروفر، صبحانه گرم دوست دارم. شوهرم شب درست میکنن میزارن یخچال، صبحانه سرد میخورن.

من به جو پرک و شیر، پودر سبوس برنج ۱ قاشق مرباخوری، پودر جوانه گندم ۱ قاشق مرباخوری، کمی عسل و گاهی هم کورن فلکس نصف پیمانه اضافه میکنم، بعد مجبور میشم شیر بیشتر اضافه کنم. دیگه این سلیقه ای هست، جو پرک یا جو دوسر پرک و شیر، خودش صبحانه کاملی هست. حتی میتونین میوه داخلش بریزین.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
با جوپرک بهتری؟

با جو پرک همیشه حال خوبی دارم از همه نظر، پوست، مو، گوارش، جنسی، جسمی، روحی.  الان مشکل سفر در سفر هست. مسافرت رو گوارشم اثر بد میزاره، همیشه اینجوریه.

اگه میخوای خوب بشی فقطططط سوپ آبدار بخور و آبش زیاد باشه

ناشتا تو آب ولرم تخم شربتی یه لیوان پررررر با تخم شربتی زیا  بخور

سریع ار بین نمیره وراحت نمیشی

باید ماههااا مداومت کنی

روغن زیتون خیلییی مهمههه ناشتا و قبل خواب چند قاشق 

اگه وضعت خیلی وخیمه اینا رو باید با شدت زیاد عملی کنی اما اگه شدت بیماریت کمه میتونی کم و زیاد کنی اینایی که گفتم

باریج رو به داخل بزن

دیلتیازم رو بیرون 

هرروز ۳ باز

منم مدتها درگیر بودم که اینطوری بهتر شدم

اگه بهتر شدی برام دعا کن که خیلییییییی خیلییییی محتاجم به دعا و حالم بده 

حتما عملی کن

این تاپیک رو ذخیره کن اگه بهتر سدی خبرم کنی

خیلی دعام کن🤕

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

اسی شیاف بیزاکودیل گذاشتی؟ 

من دو سه سال قبل چن ماهی درگیر یبوست بودم اگه شیاف بیزاکودیل نبود ک میمردم  دو سه روز یبار باید میزاشتم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
اگه میخوای خوب بشی فقطططط سوپ آبدار بخور و آبش زیاد باشهناشتا تو آب ولرم تخم شربتی یه لیوان پررررر ب ...

باشه عزیزم ممنونم انشالله که به مرادت برسی و‌هرچی خیره همون برات پیش بیاد