2777
2789
عنوان

اسم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 64 پست
عزیزم الان سه سالشه چرا هنوز درگیدی اینجوری اعتماد به نفس اون بچه رو هم میاری پایین -یاسمن خیلی هم ق ...

یاسمن...هر وقت یه اسم قشنگی میبینم که دخترای دیگه دارن همش فکر میکنم کاش قشنگ تر میذاشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم دخترم فاطمه است. شرایط خیلی بدی داشتم موقع زایمان، نذر کردم. یکی از فامیلامون اومد عیادتم گفت ...

ببخشید فامیل شما انسان .... بوده... اولا که فاطمه هم معنیش خیلی زیباس هم تلفظش و مهم تر از همه اسم یکی از چهاربانوی برتر عالمه... اون فرد فقط قصدش ناراحت کردن شما بوده. تو فامیلهای ماهم خیلی اسم فاطمه میذارن و همه استقبال میکنن.. پس اسمهای عجیب غریب بی معنی خوبن که خیلی هم زیاد شدن؟؟؟

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
بله..میگند اسمش قدیمیه..یه اسم جدیدتر..به ایندش فکر کردی و...

باسمن کجا قدیمیه اصلا باشه بگو من دوس داشتم چرا اجازه میدی اصلا بهت اینارو بگن تقصیر هودتونه

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی

اونوقت اینهمه اسم قدیمی میذارن به آینده بچه فکر نمیکنن؟

یاسمن زهرا خیلیم شیکه

هم الان هم تو آینده😍

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت

بچه ها اسم پسرم رو علی اصغر گذاشتم خیلییی دوس داشتم این اسمو بچه مم خیلی ماه و نازه هرجا میبرم وقتی صداش میکنم اکثرا میگن چه اسم قشنگی رو بچه ت گذاشنی و چه خوب صداش میکنی

جز همون اوایل ک پسرم ب دنیا اومد عموم اومد گفت این چ اسمیه گذاشتی یه چیزی میذاشتی که بچه فردا روش بشه تو جامعه صداش کنن😐😐 هنوز ک هنوزه ذهنم درگیر حرفش میشه