2777
2789
عنوان

اسم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 64 پست
ببخشید فامیل شما انسان .... بوده... اولا که فاطمه هم معنیش خیلی زیباس هم تلفظش و مهم تر از همه اسم ی ...

من سلامتی بچمو مدیون حضرت فاطمم

نمیدونم چرا اینجوری گفت😔

نه تو میمانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی، به حباب نگران لب یک رود قسم، و به آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم خواهد رفت؛ آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله..میگند اسمش قدیمیه..یه اسم جدیدتر..به ایندش فکر کردی و...

یاسمن قدیمی نیست به نظرم خوش آواس....

ولی نذار راجع به اسم بچه ت این جوری بگن جوابشونو بده....

من پسرم تازه دنیا اومده بود پسرخاله ی شوهرم برگشت گفت چیه دو اسمه گذاشتین یکی امیر صداش میزنه یکی حسین منم خیلی بدم اومد برگشتم گفتم اسم پسر من امیرحسینه خودم اینجوری صداش میکنم به هیچ کسم اجازه نمیدم ناقص صدا کنه اسمشو...

الآن همه کامل میگن...

خیلیا هم بهم گفتن چرا مذهبی گذاشتی جدید نزاشتی منم در جوابشون گفتم اسم سلیقه ایه شما هر وقت بچه دارشدی اسم بچه تو جدید انتخاب کن....

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

من سلامتی بچمو مدیون حضرت فاطمم نمیدونم چرا اینجوری گفت😔

عزیزم اصلا ناراحت نباش. اینجور ادما همیشه هستن. فقط شما سعی کن دخترت رو طوری تربیت کنی که به اسمش بباله.. انشاله حضرت فاطمه الگوش باشن..

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
کاش منم اعتماد بنفس تورو داشتم..

تلاش کن عزیزم یه بار که جوابشونو بدی دیگه نمیگن....

پس فردا بچت یکم بزرگ شه جلو روش بگن تو روحیه و شخصیتش تاثیر میزاره...

اونم اعتماد به نفس پیدا نمیکنه فدات شم...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

من مجردم

ان شاءالله ازدواج کنم دوقلو سالم و صالح خدا بهم بده😍

اسم پسرمو علی اصغر میذارم

اسم دخترمو زهرا

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت

منم اسم پسرمو علی گذاشتم،خیلی این اسمو دوس داشتم از مجردی تا الان بعد تو بارداری یکی از همکارام ازم پرسید چه اسمی میذاری گفتم علی، گفت آخه چرا اسم عربی میذاری؟اسم ایرانی بذار گفتم من این اسم رو دوس دارم. جالب اینجاس اسم پسر خودش اميرمحمد بود.

یک گوشه ی پیدا نشده توی بهشتی   S  

اتفاقا شوهرمنم میخواست بزاره یاسمین زهرا ولی هنوز باردار بودم همه میگفتن یاسمنگولا چطوره که عصبی میشدم اما دوسش داشتم ولی چون بدم میومد کسی اسم دخترمو نصفه بگه برای همین گذاشتم زهرا ولی واقعا یاسمن زهرا قشنگه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
اتفاقا شوهرمنم میخواست بزاره یاسمین زهرا ولی هنوز باردار بودم همه میگفتن یاسمنگولا چطوره که عصبی میش ...

😐

من ازت حاجتمو گرفتم😍 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)💚 خدایا شکرت