2777
2789
عنوان

اسم دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 64 پست

قشنگه عزیزم😍

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی دقت کردین وقتی ملت میفهمن اسم فاطمه یا زهرا رو برا بچه گذاشتی عکس العملشون چجوریه؟؟؟؟؟ 

نه تو میمانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی، به حباب نگران لب یک رود قسم، و به آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم خواهد رفت؛ آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...💜

عزیزم خیلی خیلی خوشگله...😍

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را

عزیزم الان سه سالشه چرا هنوز درگیدی اینجوری اعتماد به نفس اون بچه رو هم میاری پایین -یاسمن خیلی هم قشنگه زهرا هم به تنهایی قشنگه -کلا چی صداش میزنی

دخترم قشنگترین معجزه من و بابایی
ولی دقت کردین وقتی ملت میفهمن اسم فاطمه یا زهرا رو برا بچه گذاشتی عکس العملشون چجوریه؟؟؟؟؟ 

چه جوریه؟🤔

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
دخترم سه سالشه..☺

یه وقت پیش بچه در مورد اسمش حرف نزنی. تو روحیه بچه تاثیر داره

چه جوریه

اسم دخترم فاطمه است.

شرایط خیلی بدی داشتم موقع زایمان، نذر کردم.

یکی از فامیلامون اومد عیادتم گفت این همه اسم

فاطمه رو انتخاب کردی؟

از ته قلب ناراحت شدم.

این یکیش بود.

نه تو میمانی نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی، به حباب نگران لب یک رود قسم، و به آن لحظه شادی که گذشت، غصه هم خواهد رفت؛ آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...💜