2777
2789
عنوان

درگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 24 پست
بچه هم دارین؟ ما تو فامیل مردای مردادی داریم که خیییلی زیاد وقتشونو صرف خانواده میکنم

اره یه پسر دوسالو نیمه دارم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
والا تا اونجايي كه من اطرافم ديدم مرداديها خيلي اهل سوپرايز كردن و كاراي رمانتيك هستن.وتنهايي رو دوس ...

سوپرایزم می‌کنه.بیشتر تولدم.اونم تازه سه ساله

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم شوهرم مردادیه خیلی ساکته و کلا ب هیچی کاری نداره و من همیشه توهرچیزی آزادم و خیلیم برحرفمه

...مثلا دوستانتون باهم ژنو شوهری منچ وپاسور بازی میکنم.اما مانه کلا زیاد انگار باهام حال نمیکنه

شوهره منم مردادی

اصلا به تولد و سالگرد و ...اعتقاد نداره

لجبازه و ایراد گیر و تو عصبانیت خدا رم بنده نیست اصلا اهل محبت کلامی نیست

خوبیشم اینکه همیشه دوس داره کنارش باشم بخواد بره سوپری میگه بیا باهم بریم 

و اگه به حرفش گوش کنم همه کار برام میکنه

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی
شوهره منم مردادی اصلا به تولد و سالگرد و ...اعتقاد نداره لجبازه و ایراد گیر و تو عصبانیت خدا رم بن ...

چروزیه؟

...مثلا دوستانتون باهم ژنو شوهری منچ وپاسور بازی میکنم.اما مانه کلا زیاد انگار باهام حال نمیکنه

نه اتفاقا هرشب باهم تخته نردبازی میکنیم ولی عوضش هیچوقت مناسبتا راجدی نمیگیره همیشه بعدش باهم میریم واسم کادوبگیره سورپریزم ک اصلا اهلش نیس ولی خوبیای دیگش زیاده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز