2777
2789
عنوان

درگیرم

358 بازدید | 24 پست

بچه ها افکارم خیلی مشوش شده چن تا سوال باهم برام پیش اومده که میخواستم بپرسم ازتون .اول اینکه شوهر مردادی دارید؟اخلاق مردای مرداد چجوریه.؟نمیدونم چرا ما دوتا اینجوری هستیم باهم.باورتون میشه اصلن نمی‌دونم جشن دونفره چیه...شوهرم همش کله ی واموندش توگوشیه...قبل از اونم کامپیوتر و تی وی.تواین ۸سااال اصلا شب رمانتیک نداشتیم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

از لحاظ احساسی دوروزه داغونم...می‌دونم به تغییرات هورمونی هم ربط نداره

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

بچه ها تواین سال ها اصن اتفاقای خوبی بینمون نیفتاده.اما شرایط جدایی ندارمو مجبورم درست کنم وضع و.حداقل بخاطر حال خودمم ک شده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید حتما قطره چکان تعریف کنم تابیایین؟؟؟!

😞

چی شده دوستم ...حرفی بزن..خخ

بعد هشت سال تازه بفکر افتادی😁

نه دوستم .خیلی اذیت شدم تاپارسالم میخواستم طلاق بگیرم اما لعنت به خانواده ای که تربچه شون حمایت نکنن

نه دوستم .خیلی اذیت شدم تاپارسالم میخواستم طلاق بگیرم اما لعنت به خانواده ای که تربچه شون حمایت نکنن

خب از الان شروع کن خودت محبت کن رفتار عاشقانه داشته باش وانتظار جواب نداشته باش سعی کن برا تولد یا سالگرد ازدواج جشن دونفره کوچیک بگیری وبا ناز وعشوه ازش بخوای مثلا ی ساعت گوشی رو کنار بزاره ووقتشوبده بهت و...

بعد کم کم اونم راه میوفته فقط تو این راه صبرداشته باش

دنیای من پسرمه خدایا خودت هواشو داشته باش
باید حتما قطره چکان تعریف کنم تابیایین؟؟؟!

عزیزم من شوهرم میومد خونه،لام تا کام حرف نمیزد،همشششش سرش تو تلوزیون بود،اینقدر من تو خونه حرف زدم و شوخی کردم و ب حرف گرفتمش ،الان بیشتر از من حرف میزنه

و وقتی یه جمله کوتاه گفت،همون جمله رو تایید کن،حتی اگه یه چیز کاملا چرت و باور نکردنی باشه

سه تا چیز مرد ها رو وابستت میکنه

تایید ،تحسین ،تشویق 

وفاداری یک زن زمانی معلوم میشود که مردش هیچ چیز نداشته باشد،وفاداری یک مرد هم زمانی معلوم میشود که همه چیز داشته باشد

خیلی از مردها همینطورن.زنها روحیشون کلا فرق داره با مردها.احساساتشون خیلی کمه.یعنی زیاد رمانتیک نیستن.اصلا تو این فازها نیستن نه اینکه زنشونو دوست نداشته باشن.یکیش شوهر خودم

اما بخاطر زیاد سرش تو گوشی بودن باید تنبیهش کنی.اگه روت حساب میبره ببین از چی بدش میاد انجام بده اگه گفت چرا اینکارو میکنی بگو منم بدم میاد سرت تو گوشی باشه.تو اینکارو نکن منم چشم انجام نمیدم این کارو.البته قبل از این کار بهش تذکر بده که نگه نگفتی

كمكش كن باور كن شوهر من معنيه خلوت دو نفره رو نميفهميد همشفك ميكرد موقع خواب فقط آدم تنها ميشه شش سال هرروز هرشب يا مهمون داشتيم يا با دوستامون بيرون بوديم واسه خواب هر شب مهمون داشتيم حامله كه شدم جونم به لبم رسيد اسباب كشي كردم خونه مامانم تنها شديم الانم كه از مامانم اينا جدا شديم ساعت ١١ گوشيش خاموشه كه كسي بيوقت نياد

🎀قطعا به آنچه فكر ميكني خواهد آمد پس به آنچه فكر ميكني بينديش🎀

والا تا اونجايي كه من اطرافم ديدم مرداديها خيلي اهل سوپرايز كردن و كاراي رمانتيك هستن.وتنهايي رو دوست ندارم همش باهمسرشون اينوراونو ميرن.ولي دركل بنظرم ربطي به ماه تولدواينا نداره

2790
2778
2791
2779
2792